|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 |
Pro Member
|
![]()
sta reci osim: ALAL VERA, SVAKA CAST!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
"Alal Vera, Alal Vera" sto bi rekli momci iz Beogradskog Sindikata..(novi singl - MEGA video, by the way )!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
VIP Member
|
![]()
Mrak!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Exxxtra! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Last edited by lesha; 31-01-2007 at 10:45 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Moderator
|
![]()
Evo jos malo slika gore, u Bitch-ovom postu... resili smo upload...
Bitch!!! Hvala na slikama ![]() Bolje su cak i od naseg "supersonicnog" sluzbenog digitalca ![]() Nadam se da u Hammeru nemate nista protiv da ih okacimo i kod nas ![]() pozdrav bogi p.s. svima kojima je prostor "premali" Sto se "skucenog prostora" tice... - ako ja nisam kukao "do neba" dok sam smisljao kako da ga sredim, i kojim mukama da ga "mucim"... - ako Bitch nije kukao na Forumu kada sam mu "izbacio" klavijature iz rezije (pogadjate zasto?)... - ako vam stolari nisu kukali (na Rumskom, naravno) da bi umesto Hammer studija za isto vreme uradili otprilike 1528 kuhinjskih garnitura (procenjujem "ofrlje" samo na osnovu kolicine kukanja, jer sam to morao da slusam, silom prilika...) ne znam sto vi kukate... Na kraju ovo definitivno nije uopste toliko mali prostor, u akustickom smislu, kako iz iskustva predpostavljate... odnosno definitivno nema osnovne boljke koji prostor slicne velicine ima ako se ne sredi adekvatno... ni na merenjima niti na slusnim testovima... najbolje je da studio posetite i cujete ovo o cemu (pokusavam da) pricam...
![]() |
#167 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Senior Member
|
![]()
koliko se, sa ovakvim akustickim resenjem, u proseku oduzelo od svakog zida?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Moderator
|
![]() Quote:
1. Rezija ima potencijal da maksimalno dobro zvuci za 5.1 surround (!) na mestu mixing inzenjera. 2. Imas jos dva odlicna (stereo) slusanja iza reka... koji smo sa malim ispustom pretvorili u "shank" gde mozes spustiti svoje stvari a sedis na barskoj stolici... itd... a pri tom nemas totalno ludilo na bassu... (gomila slusanja za "goste" ima taj problem) 3. (znaci tek treci prioritet) da mixing inzenjer ima dovoljno prostora da funkcionise (Bitchova svest mi je oprostila za klavijature, u to sam siguran, ali se bojim podsvesti....) Ako zbog svega ovoga, covek koji tamo radi mora da smrsa... nisam to video kao neki znacajan problem... ja sam inace jos veci od Bitcha i dosta se vesto provlacim... verovatno zato sto sam tabanao po tom prostoru poprilicno.... Ponavljam, ako se u zvuku cuje najmanje kompromisa... a to je definitivna cinjenica... ja mogu samo da budem zadovoljan i ponosan na ovo, nasih ruku, delo (nasih... podrazumevam sve ucesnike, ukljucujuci i nesrecne stolare... koji su ga na kraju zavrsili...) Prema tome, dabome, ![]() Mogu ja da zivim sa tim kompromisom... veruj mi! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |