|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#151 |
Member
|
![]()
nekontam cemu ,offtopic toliki... pise zvucna...verovatno da bi se videlo sta ljudi najvise koriste, cemu najvise veruju..
verovatno pomaze nekom, prilikom izbora nove.. al cemu ti uadi ,poco, i ostala cuda..sta... hrani ego..? nerazumem..
![]() |
#152 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
haha pa znas ono vidju ga kaki je ljep |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Zvučne + DSP karte mi je OK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Junior Member
|
![]()
presonus FP10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Senior Member
|
![]()
ff 800
![]() (Prodajem Lunu ![]()
![]() |
#156 |
Member
|
![]()
ff 800. Adatima izvozim grupe na DDX 3216. Odatle digitalnu sumu u TC electronic finalizer. Sa finalizera slusam pomocu dynaudio BM5 i NS10 i saljem opet spdif-om, na DIGI 001, gdje snimam direktno u WaveLab. Kao i uvijek, ova kombinacija je privremena a gdje ce biti kraj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Superoperater
|
![]()
Moram da i ja nesto napisem... Imam Lunu 2 i A2496. Ja bi nju davno prodao, ali njene routing mogucnosti su fascinantne uz relativno dobar zvuk. Ono sto me jos uvek drzi da je ne prodam je softver. Naime, na sajtu svakih mesec dva izbace informaciju da stize updateovani softwer - vista kompatibilan i sta znam jos sta. I kad dodje dan koji su naveli kao krajnji rok, oni pomere za jos mesec dva... I tako do 101 i nazad! Pa to je cist bezobrazluk sa njihove strane da rasprodaju softver postojecim korisnicima drzeci ih u nadi da im je kartica up-to-date. A softver je papreno skup. To je proizvod sa najamaterskijom podrskom koja postoji. Pa cak i Audigy2 koji imam, ima bolju podrsku !!!
![]() |
#158 |
banned
|
![]()
Nabavih konacno tc konnekt 8 od jednog od clanova foruma, i moram reci da sam zadovoljan, lepo radi za ti novci. Pazaricu jos jednu mobilniju, da mogu da komponujem u wc-u, kada mi nadodje inspiracija, i eto lepote em divote.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Emu 1820m, super stvarčica!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Member
|
![]()
FF800 od pre par nedelja.Rme je stvarno otkrovenje
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pokazi svoju konfiguraciju | dr.Ru | Computer Hardware | 493 | 31-01-2014 06:43 PM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |