|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#151 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Pro Member
|
![]()
To vodi ka logicnom zakljucku!
![]() Da smo zadnjih godina napredovali. Uslo je u grad dosta pristojne opreme, izvukli smo se iz podruma, sto znaci lep pogled a boga mi i dobre kafane su u blizini najboljih studia! Da budemo realni: U Beogradu trenutno imamo 4 ozbiljna studia. Barba,Pink 1 i 2, Vlada Negovanovic( 4 studia koji nose 70% naj jacih Srpskih izdanja sta god to znacilo). Zatim ima nekoliko studia u povoju koji obecavaju da ce uci u tu kategoriju i par studia ( nekada ozbiljnih) koji rapidno propadaju! A takodje!, da negresimo dusu ima i nekih ateljea koji izbacuju ozbiljne snimke, ali ih nesvrstavam u kategoriju studia jer nisu u funkciji( pored skupe opreme) klasicnog studia ( ne iznajmljuju se na vreme, nemogu ispuniti zahteve svih studijskih uslova i vlasnik je producent i, ili aranzer koji ih korist za samo svoje potrebe). Da me pogresno neshvatite referenca za moju pricu nije samo oprema vec i proizvodi koji izlaze iz tih studia. Eto pokusah, sto vasim opaskama, sto sopstvenim zakljucima, da privedem ovu temu kraju sa nekim rezimeom. Pa sada ako je slucajno nesto promaklo ( bez zle namere), to je slucajno, jer ovo nije elaborat nego rezime! Last edited by LACKY; 19-01-2007 at 03:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
VIP Member
|
![]()
Eto Lacky lepo sve zaokruzio....ja mislim da je lepo sve obuhvatio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#156 |
Moderator
|
![]()
Studio je dobar koliko i ljudi u njemu.. ako su ljudi neiskusni ili manje iskusni, dzaba im sva ta oprema.. ako nemaju znanje, nisu nishta bolji od mene i mog dragog mi studija..
jebi ga.. ja znam shta ima u pinku.. i znam da je oprema "vrh", mada onaj ssl i nije naj.. ne kazzem da je losh, ali za ssl-a mora da shljaka bolje.. (ja se kurchim a radio sam do sad na jednom ![]() ![]() ali opet ljudi u pinku bace midi bass.. ili ga toliko upropaste da izgubi tu toplinu.. mir |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Member
|
![]()
u vezi sa Hammer-om... sad kad videh spisak opreme (mada cu morati uskoro i malo u posetu, ipak mi je u komsiluku
![]()
![]() |
#158 |
SuperModerator
|
![]()
...polako... bice i drugih... trebalo je sve ovo nabaviti, povezati i uposliti
![]() ![]() pozz p.s. a da je studio malko mali, tako je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Pro Member
|
![]()
Stara poslovica kaze: U malim bocicama se pakuje otrov!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
SuperModerator
|
![]()
kakva razlika
![]() danas nam je bio profi fotograf, pa nam je malko slikao studio, pa evo par widescreen varijanti, mnogo bolje od moje Nokia Built-in camere ![]() pozz ![]() ...opet zeza imageshack, sa cu da ih nekako okacim Evo jos: ![]() ![]() ![]() Last edited by Bitch; 01-02-2007 at 10:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |