Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-03-2010, 11:38 PM   #141
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: Korg M3

a ja ubio dve muve evo pored drage mi Yamahe S90, stigao mi i M3 73 expanded sa Radiasom. Sad ce da se druze razmisljao dugo, al zaista radi super M3. Da nemam Yamahu, mozda bih isao na Motif XS, eventualno ali eventualno Fantom G, ali ovako, kominacija je mega

pozZ

p.s. cak sam razmisljao da sacekam septembar - korg izbacuje skroz novi workstation koncept - ali ko zna po kojoj ceni. Ovako, M3 je best buy.
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2010, 11:46 AM   #142
tuomas
Member

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
a ja ubio dve muve evo pored drage mi Yamahe S90, stigao mi i M3 73 expanded sa Radiasom. Sad ce da se druze razmisljao dugo, al zaista radi super M3. Da nemam Yamahu, mozda bih isao na Motif XS, eventualno ali eventualno Fantom G, ali ovako, kominacija je mega

pozZ

p.s. cak sam razmisljao da sacekam septembar - korg izbacuje skroz novi workstation koncept - ali ko zna po kojoj ceni. Ovako, M3 je best buy.
Koliko te kosta takav m3?
Inace,nemam nista protiv yamahe,imam kuci es8 sa plg An i Vl...
tuomas is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2010, 12:43 PM   #143
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

hehe, mene nov kosta mnooogo manje nego sto je inache a i za drugare sa rumskog cemo uvek nesto moci napraviti za bilo sta sto ima korg logo na sebi

ja sam vijao es8 kao lud i nigde ga nije bilo. otkako sam kupio s90 video sam bar tri u oglasima mada, toliko sam se sad navikao na nulti preset klavira (koga nema na es8) da ga ne bih menjao
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2010, 08:25 PM   #144
tuomas
Member

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
hehe, mene nov kosta mnooogo manje nego sto je inache a i za drugare sa rumskog cemo uvek nesto moci napraviti za bilo sta sto ima korg logo na sebi

ja sam vijao es8 kao lud i nigde ga nije bilo. otkako sam kupio s90 video sam bar tri u oglasima mada, toliko sam se sad navikao na nulti preset klavira (koga nema na es8) da ga ne bih menjao
nulti preset? Treba da dodjes do mene i probas piano p200 i p500(david Byan-bon jovi),na es8 ....
Inace,cekam novi korg u septembru,nadajuci se da ce imati u sebi cx3 ili vocal harmonizer..
Old 20-03-2010, 12:59 PM   #145
nikolicdn
Member

Quote:
Originally Posted by tuomas View Post
nulti preset? Treba da dodjes do mene i probas piano p200 i p500(david Byan-bon jovi),na es8 ....
Inace,cekam novi korg u septembru,nadajuci se da ce imati u sebi cx3 ili vocal harmonizer..
Covek misli verovatno na 001 patch: 3LayerS700 kojeg nema na Motif-ima i dosta je kvalitetniji u odnosu na Full Grand i sl. sa iste! A koji su to patchevi? Sa prosirenja? Ja ih nemam na Motif-u ES6.
nikolicdn is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2010, 03:12 PM   #146
tuomas
Member

Quote:
Originally Posted by nikolicdn View Post
Covek misli verovatno na 001 patch: 3LayerS700 kojeg nema na Motif-ima i dosta je kvalitetniji u odnosu na Full Grand i sl. sa iste! A koji su to patchevi? Sa prosirenja? Ja ih nemam na Motif-u ES6.
S700 ima na motifu es8,fabricki ide uz njega cd sa tim klavirom,imam ga,a trebalo bi i ti da ga imas...
A p200 i p500 su legendarni yamahini el.klaviri,a ja imam semplove koje mi je dao moj prijatelj Miljan Davidovic...

http://www.youtube.com/watch?v=MbEsoWxFq2I
ovo je p200...poslusaj lepo do kraja,kako zvuci..
Old 20-03-2010, 03:14 PM   #147
tuomas
Member

Quote:
Originally Posted by nikolicdn View Post
a evo kako zvuce klaviri od 50000e na gore
Old 20-03-2010, 03:15 PM   #148
tuomas
Member

Quote:
a evo kako zvuce klaviri od 50000e na gore
http://www.youtube.com/watch?v=VAf0w...eature=related
Old 20-03-2010, 06:09 PM   #149
nikolicdn
Member

Quote:
S700 ima na motifu es8,fabricki ide uz njega cd sa tim klavirom,imam ga,a trebalo bi i ti da ga imas...
A p200 i p500 su legendarni yamahini el.klaviri,a ja imam semplove koje mi je dao moj prijatelj Miljan Davidovic...

http://www.youtube.com/watch?v=MbEsoWxFq2I
ovo je p200...poslusaj lepo do kraja,kako zvuci..
ne, nemam sigurno, kao ni nekoliko kolega koji imaju motif es6 ili motif es rack, eventualno ako je es8 nesto drugaciji u odnosu na es6 pa ima jos i to...nisam upoznat da postoji disk sa S700 klavirom za motif es...
nikolicdn is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2010, 06:48 PM   #150
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Ima bre neki dobar sample na propratnom disko, ne znam sad koji, ali je bash dobar

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules