|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#142 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#143 |
Pro Member
|
![]()
misli za elektroniku ne za standardnu klasicnu muziku
|
![]() |
![]() |
#144 |
Vibrator
|
![]()
ipak sam mislio na klasicnu muziku, jer je ona nekad bila najzastupljenija, sto se sada moze reci za elektronsku. znaci, moja konstatacija stoji.
|
![]() |
![]() |
#145 |
Pro Member
|
![]()
znaci po tvome (da se malo apstraktno izrazim) grafikon koji pokazuje kvalitet muzike je prije 300 godina bio na cifri od recimo 100 dok je danas na 10, sto znaci da smo degradirali... ispravi me ako grijesim...
|
![]() |
![]() |
#146 |
Vibrator
|
![]()
ne, govorim samo za gornje izvodjace koje, ako ih pazljivije poslusas, mozes uporediti sa klasicnom muzikom u novom ruhu.
jedino je problem ako tu muziku ne slusas. |
![]() |
![]() |
#147 |
Pro Member
|
![]()
da budem iskren nisam ih preslusao. uvijek sam voljan cuti nesto novo, apsolutno. ali ako si spomenuo da je rijec o minimalu mislim opet da necu cuti nista novo sto nisam dosad cuo u tom pravcu a cuo sam ga. preslusacu svakako pa cemo nastaviti
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Vibrator
|
![]()
recimo da ovi izvodjaci prave muziku za razliku od drugih koji su u minimalu okrenuti ritmu i uvrnutim zvucima.
preslusavajuci ostalu elektronsku muziku, ova mi je najslicnija necemu sto zovemo klasicnom muzikom, ali u danasnjim okvirima. |
![]() |
![]() |
#149 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#150 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |