|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
Junior Member
|
![]()
NEVEROVATNO!!! :oops: :oops:
![]() |
#132 |
Member
|
![]()
Vazvi vazi,,,,
Ako ima jos neko neka udeli sirotinji Fala :P
![]() |
#133 |
Member
|
![]()
E bas ste truba...
Ne mogu da verujem da niko nece da mi psoalje trubu ! Trebace vama nesto ![]()
![]() |
#134 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Member
|
![]()
Odsviram ga ja dobro , Stavim i portamento ... imam par hiljada boja za DX seriju medju kojima i boje Mice Nikolica .... ali eto truba mi treba...
Bas ne mogu da verujem da ovde niko nema slicno onom sto mi treba... al ok ![]()
![]() |
#136 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Mogli je dobro napisao : narodnjaci nisu nimalo jednostavni. To nam govori i onaj Idekiusov 'potpis ispod crte'. ![]() Iako nisam narodnjak, bez obzira sto sam ih svirao dobrih dvadesetak godina (sta ces, Zato je Bajaga napisao ono : "Dobro jutro ..."), kada tragam za nekim rjesenjem koje mi je potrebno slusam sve, pa i prastare produkcije narodnjaka (cak i turbo-folk, iako mi od njega otpadaju nokti na noznim prstima). Cesto slusam i izlozene primjere sa Rumskog koje niti najmanje podcjenjujem - cak stavise. U tom mom slusanju sam se naslusao svacega, a ono sto mi je zapalo za uho je to da se cesto mogu cuti aranzerska rjesenja koja pokrivaju nemanje pravih digital instrumenata ili samplova. Tako se cesto vjesto pokrivaju nedostaci odabranog instrumenta ili nacina njihovog sviranja nekim drugim instrumentom ili padovskom cakom. A sta sam svasta cuo, cak i kod naj prve lige! Ipak, muzika je okrugla - sa koje god strane da je sutnes ostaje muzika, a tkzv. kvalitet je cesto pitanje tastine, jer "svaka roba ima svog kupca". Usput, gdje u 'zvanicnoj prodaji' imaju da se kupe ti preseti za FM7 koje spominjete - molim na PM? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta koristite od VSTi za ...? | SumAnuT | Audio Software | 2 | 14-05-2009 04:30 PM |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
koji plugin je dobar izbor kad se radu narodnjake | saki | Audio Software | 15 | 01-11-2005 08:35 AM |