|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
Member
|
![]()
Postoje samo crna i bez, a mi mozemo da nabavimo samo bez. Za sada samo skupljam glasove a porucicu ih nakon sto slupim lovu od vas u sledecoj turi zajedno sa ovim delovima. Znaci, nije frka.
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 29-03-2008 at 06:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Vibrator
|
![]()
ok, count me in.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Member
|
![]()
Recimo da su se izjasnili svi zainteresovani za kucista. Sledeca moguca stvar su kapice za potove. Jedan lik ce, ako bude dovoljno zainteresovanih organizovati batch za Sifam kapice. U pitanju su bullet soft touch crne boje sa belim pointerom.
Minimalna kolicina za batch je 1000 komada sto nije previse ako dovoljno ljudi bude zainteresovano za njih. Ja planiram da uzmem sebi neku kolicinu za druge projekte ako budu u ponudi i ona nazubljena varijanta jar takvih potova imam dosta. Cena za 10 komadu je oko 2GBP. Na tu cenu bi trebalo dodati ostale troskove, ali i tada ispadaju jeftino. Inace, prijatelju sam ugradio na kontroler bas ovakve kapice i moram da priznam da su odlicne. Perfektno leze pod prstima i veoma su prijatni na dodir jer su gumirani. ![]() Znaci, ovo nije zvanicna ponuda. samo me zanima dali ima zainteresovanih i za koje kolicine. Ukoliko nas bude dovoljno javicu tacnu cenu.
![]() |
#134 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Drugo pitanje je za koju osovinu su predvidjeni.. sa presekom u obliku slova "D" ili nareckanu? ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#135 |
Member
|
![]()
Ista je cena za sve varijante. Batch se prvenstvano organizuje za D tip, severne orjentacije - kakvi su potrebni za x0x. Nesto sam sumnjicav da ce biti dovoljno zainteresovanih za 1000 ovakvih, ali je veoma moguce da ce nas se skupiti za 1000 nazubljenih. Ja bih sam uzeo 100 kom. a lik koji organizuje 300. Tako da, ako si zainteresovan za neku kolicinu nazubljenih slobodno se izjasni koja te kolicina zanima. Inace ortak kog sam pominjao je placao 1EUR na komad ove dugmice kod nemackog Sibalka (identicni kao ovi engleski Sifam)
![]() |
#136 |
Vibrator
|
![]()
ok, ja sam za. potovi za x0x (x2, za svaki slucaj)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Member
|
![]()
Utefteri i mene....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Member
|
![]()
pa ajde i ja naravno!
ali samo kolicinu koja je potrebna za 2 kompleta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Member
|
![]()
Sinoc mi je Englez javio da je poslao retke delove za Srbiju. Platio sam extra za osiguranje jer nisam hteo da rizikujem da se zagube. Nakon sto stignu sabracu sve i ispostaviti dosadasnji racun + kinta za kuciste i mozda za mouser ako se u medjuvremenu organizuje.
![]() |
#140 |
Member
|
![]()
Upravo sam porucio i Pactec PT10 kucista. Stizu mozda vec u sledeci petak.
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Puk'o projekat u Nuendu | Everbeatz | Audio Software | 14 | 30-03-2008 10:16 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
pitanje za projekat za lunu2 | saki | DSP forum | 10 | 20-10-2007 10:11 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |