|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
MAO
|
![]()
stoo? ja se bas lozim na onu sexy cicu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Member
|
![]()
Ljudi, potpuno ste poludeli!
Po nekima stvar je dobra a po drugima, kad bi se sve kritike sabrale ispada da je cela pesma skup pogresnih slucajnosti: kad se sve sabere - ne valja kick, snare, bass, synthovi, hor i moj vokal. Posto ne valja ni mix verovatno je jedino dobra kafa koju sam pio u medjuvremenu (siguran sam da ce i to neko da prokomentarise) ![]() Salu na stranu, mislim da ovde mnogo ljudi mnogo zna i da bi trebali svi zajedno da otvorimo label / recording / mixing i mastering studio. Sto se tice Vracha viza je u soshki i stvarno bih voleo da ga posetim u Londonu. Ako se nije naljutio, nek se vrati na forum i nek mi napise koliko bi kostalo da sredi sve sto ne valja i koliko bi to pomoglo zajedno sa njegovim kontaktima da se meni nadje izdavac u Engleskoj. Treba probati sve sto moze da pomogne. Inace, Air mnogo volim. Kao sto je Oggy spomenuo, zaista imam tri ponude iz inostranstva ali i dalje odugovlacim ne bih li izvukao sto vise kinte pa da mogu vise da ulazem i u svoje i u tudje znanje. Takodje mi je mnogo bitno da se muzika dopadne svim Rumljanima jer su to zesce zajebani kriticari. ![]() Hvala svima koji su ucestvovali!
![]() |
#133 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Mason