|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
Banned
|
![]()
Kad bude uplodovan original master ( radjen u inostranstvu ) preslu?a?emo sve mastere , dati komentar i spisak opreme na kojoj smo slu?ali . Sve mastere ?emo sti?ati da bi bili identi?ne glasno?e .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Pro Member
|
![]()
Saljite ..... evo ja cu krajem nedelj da poskidam sve pa cu dati svoju top list ......( posto je ovo u sobi u kojoj sam moderator ) pa da vidimo cija majka ..... nosi najke
![]() odoh na Grejs Dzons Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Senior Member
|
![]()
Neki su ovo shvatili ozbiljno kao takmicenje ili mi se cini?
Ljudi koji uploaduju zele odmah da cuju komentare.Neko ima manje iskustva,neko ima lose monitore,neko losu akustiku (kao ja ![]() Dalje,oni koji su rekli da cekaju da se nakupi pa ce da skinu... Opet nista ne pomazete time onima koji su uploadovali...drugo jedan fajl ima oko 8 MB... i zamislite kada bude 15 fajlova...znaci 120 MB !? Jos ako nemate ADSL...brrrrr ![]() Sta bi sa Stekom? Kad ce taj master? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
|
![]()
Avax master ne mogu da otvorim . " Specijalan format " - 20 bita ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
VIP Member
|
![]()
Ja nemam ADSL.... bas zato ce mi to poskidati u ponedjeljak... s posla...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() i ja sve skidam i saljem s posla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Senior Member
|
![]()
Milose,Avax-ov wav fajl je zapakovan u rar! Moras prvo da otpakujes...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
VIP Member
|
![]()
Dajte mi molim vas da ne trazim tu po stranicama tocnu uputu i link gdje i sto da skinem i kako? :<>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Senior Member
|
![]()
http://mail.yahoo.com/
username: rumski2005 password: jackson ides u inbox i onda ces videti sve verzije master-a koje su poslate. recimo na dnu se nalazi original mix " G B Inside Out (original mix 44.1 kHz 16 bit wav, 0:47 , 8.3 MB)" A iznad toga slede verzije master-a koje smo mi slali (Gianfranco,SandRob,Sumanut,Eon,Color,Sandrob II,Avax,Ivan,Gianfranco II) Kako da skines odgovarajuci fajl? Kliknes na recimo "SandRob - insideout2 (drugi pokusaj)", Otvorice ti se dole :"SandRob__drugi_pokusaj____InsideOutWav.wav (7.9MB)" Kliknes na "Save to computer" izaberes lokaciju i to je to... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Senior Member
|
![]()
Evo upravo uploadujem GianfrancoMasterSoft2 (GianfrancoMasterSoft i sve prethodne verzije moje,Sandrobove itd... cu pomeriti u folder "older versions" ...ako neko zeli, tamo moze da ih nadje)
Poboljsanje: Skoro 1 dB jaci RMS i jos prezentnije,cime je po snazi dostignuta moja prva verzija InsideOutGianfranco.wav,ali ovog puta bez toliko primetnog prekompresovanja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live takmicenje | Website! | Razno | 3 | 12-10-2009 12:58 AM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
Prva gotova pesma i prvo takmicenje :) | MUzzY | Promocija radova | 10 | 21-08-2007 09:31 PM |
Takmicenje za Remix | Max | Razno | 64 | 03-10-2006 09:34 PM |