Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2013, 06:46 PM   #121
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Slika je objasnila !!!

Moj predlog (klikni sliku za link)... Pogodan za upotrebu u rudarskim postrojenjima, masinskim postrojenjima, kao i polaganje pod vodom. Visestruka izolacija, olovni plast... Mislim da je skroz OK kablic - sto je sigurno - sigurno je
Old 07-03-2013, 11:25 PM   #122
NIelectroy
Member

NIelectroy's Avatar

Nije da je nesto lose to ali ova tema toliko ide iz off-a u off da ce da obrne ceo krug i da se vrati na sliku sa prvog posta

Ovaj muzicki svet je tako konfuzan, ne znam sta se desava ali neko je promenio pravila igre, ajde sto ljudi imaju HI-END opremu i sto publika konzumira/slusa tu muziku na lap top zvucnicima nego sto je 99% pesama dostupno i BESPLATNO. Dakle neko je fino izrezirao da muzicari rade muziku za dzabe. Beatport uzima pitaj boga koj procenat, da odes ne neki sajt da skines neki album ili pesmu free dok stignes do dugmeta download vec ti izbacio 16 reklama samim tim tom vlasniku sajta si doneo pare a nikad nebi zavrsio kod njega na site da ne nudi besplatnu muziku, hocu reci svi zaradjuju od muzike sem muzicara. Jedino ako ne poludis i posle 6 neuspelih albuma ne snimis pesmu i spot tipa Gangam style kako jases vazduh. (a ok je lik nista nemam protiv njega). Zamislite samo taj trenutak kad je pokojni Radivoje Korac doneo prvi u BG plocu The Beatles. Ja mislim da su slusali tu plocu dok se nije istopila a danas ljudi udju na youtube i bukvalno slusaju pesmu po 2-5 sekunde i ako se u tom vremenskom intervalu ne pojave reci tipa: "ajmo ruke gore" "guze dole" "dj" "igraj" "klub" "tebra" "Beograd" "1000 lepih stvari xD" ... gotovo, gubi se interesovanje. Za nesto sto je neko radio dan, nedelju, mesec nego nema 3 minuta vremena da cuje iako je recimo to kvalitetno ali nema te jeftine perverzije fuj...
NIelectroy is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2013, 02:10 AM   #123
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

prebacte na 2min 10sex, pitanje i odgovor. isto misljenje. dok vecina i dalje pici po svom, i na ovim prostorima se ogradjuju jedni od drugih , a ustvari sve je muzika. tako nikad nisam kontao te ljude. ako volis muziku volis sve u njoj, iz neceg vise iz neceg manje al ne ogradjujes se. kao i forumu, jedni tam jedni vam a sve isti ljudi . ista strast.

http://www.youtube.com/watch?v=nCmzQ32BGM8
branoy is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2013, 03:17 PM   #124
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
prebacte na 2min 10sex, pitanje i odgovor. isto misljenje. dok vecina i dalje pici po svom, i na ovim prostorima se ogradjuju jedni od drugih , a ustvari sve je muzika. tako nikad nisam kontao te ljude. ako volis muziku volis sve u njoj, iz neceg vise iz neceg manje al ne ogradjujes se. kao i forumu, jedni tam jedni vam a sve isti ljudi . ista strast.

http://www.youtube.com/watch?v=nCmzQ32BGM8
Pa da. Evo npr ja: volim muziku, ali ne volim muzicare... Ono - bas ih ne volim. Celu noc sam peglao neku rastimovanu gitaru u Melodajnu. Zvuci kao da ce da razvali matricu. A reci to muzikantu, ima da dobijes preko nosa. Sujetna fela ti muzicari...

U jbt odosmo u dva lepa offtopika
Old 09-03-2013, 03:53 PM   #125
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Celu noc sam peglao neku rastimovanu gitaru u Melodajnu. Zvuci kao da ce da razvali matricu.
Nemoj noću da koristiš Melodyne - tad svi uključuju veš mašine i TA peći, pa je loš napon u mreži. Uzmi neku vintage peglu na ugalj. My 2 cents.

A mo'š i da zaključaš temu i obrišeš ovaj bezuspešni pokušaj da budem duhovit. My whole Euro.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 09-03-2013 at 03:58 PM. Reason: ?
awacs is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2013, 07:50 PM   #126
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nemoj noću da koristiš Melodyne - tad svi uključuju veš mašine i TA peći, pa je loš napon u mreži. Uzmi neku vintage peglu na ugalj. My 2 cents.

A mo'š i da zaključaš temu i obrišeš ovaj bezuspešni pokušaj da budem duhovit. My whole Euro.

Pozdrav,

Vasa
Pa ni ja nisam nesto bio preterano duhovit, malo sam se kao kiselo nasalio. Jeste bio lose nastimovan, ali je otkinuo kako je svirao - pratnja za neki narodnjak-pop, nista specijalno, ali ipak dobro...
E sad, za zakljucavanje - nemam ovlascenja ovde... nek ucini to neki od super mega modova...

Nevezano sad za bilo sta: Melodajn je postao neverovatna alatka... nisam ga koristio od pojave cubasa 5. Uspeo sam da nastimujem parce razlaganja gitare u kome se cuje vise tonova, a da se ne pokvari zvuk - skoro ni malo.
Old 10-03-2013, 03:25 AM   #127
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

naravno melodajn je vrh, DNA mislim na njeg.
ja sam cim je izasao na pijaci iz test probe ubacivao u njeg, neki loop gitare npr Emol, ja napravim Edur, bilo sta , nemos osetit nista.

zakljucat temu? ma sta ce vam to . uvek ce se nesto dodat tu. nek stoji, ima neko uvek neku pametnu. tako se i vode diskusjije, razgovori,
Old 10-03-2013, 10:12 AM   #128
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Što reče jedan pevač - ako je sportistima zabranjeno korišćenje steroida, zašto pevači smeju da koriste melodyne?
wladymeer is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 11:42 AM   #129
VladaNS
Senior Member

VladaNS's Avatar

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
?to reče jedan pevač - ako je sportistima zabranjeno kori?ćenje steroida, za?to pevači smeju da koriste melodyne?
Zato sto muzika nije takmicenje.
VladaNS is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 12:32 PM   #130
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

jebiga, kratko i jasno !! haha
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules