|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Pro Member
|
![]()
ako nekome treba nord electro 2 rack, nek se javi na PM
![]()
![]() |
#122 |
Junior Member
|
![]()
-SYNCLAVIER : hahah ma nick sam lupio na brzinu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala ti puno Ziko na savjetu za hammond i kad izracunam koliko mi je ''vremena''ostalo onda cu da se odlucim ![]() ![]() ![]() Last edited by krle666; 09-03-2010 at 08:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Drago mi je sto si izabrao M3, nadam se da ces biti zadovoljan. Sto se tice Rhodes-a, ipak sam pazario Mark 1, nekako mi je medeniji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Moderator
|
![]()
@krle666: Naravno da se secam i tebe i "caleta". Tiho je bas pravi dasa... A, i ovo u Tivtu je bilo, ako se dobro secam, pre sedam godina, nekih skoro godinu dana sam radio sa Goricom, Tasom i ekipom, ali na kraju prica sa dva pevaca u jednom bendu nije imala "srecan kraj", razlicito su gledali na stvari, ali su se bar razisli kao drugari.
Super je sto "guras napred", samo nastavi, ako se dobro secam, na fb sam video i slike tvog benda... Cuo sam i da te ljudi bas hvale, sve u svemu - na dobrom si putu. Mislim da ce ti M3 dobro "leci", cucemo se jos u vezi utisaka... Veliki pozdrav za tebe i "matorog" ![]()
![]() |
#125 |
Junior Member
|
![]()
-BaneB : Ma ja nego sam stavio ovaj glupi nick
![]() ![]() ![]() SYNCLAVIER :Pa hvala puno Ziko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Administrator
|
![]()
Dobrodosao Krle
![]() Obavezno da podjelis utiske sa nama u vezi tih klavijatura sto ces testirati ![]() I usput pitanje za sve? Da li neko ima zelju da radi preveiwe (recenzije, testove) klavijatura za rumski (pitanje vazi i za tebe Krle)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Member
|
![]() Quote:
Vidim da te zanima modul,pa evo saveta:vk8m je bezveze,fast leslie mu je grozan,pun neparnih harmonica(ako znas o cemu govorim),i leslie ne mozes kontrolisati papucicom,vec samo rukom. Probaj na lap topu VB3,ili modul creamwere noah koji Misa Komnenic prodaje.To je bio moj modul,ali ga nisam probao uzivo,vec samo u kuci...nadam se da sam bar malo pomogao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Junior Member
|
![]()
DIVINER : Pa hvala
![]() ![]() ![]() ![]() TUOMAS: Hvala za odgovor i naravno da je pomogao Zato sam tebe i pitao jer sviras u zivom bendu i imamo slican stil svirke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by krle666; 11-03-2010 at 04:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Member
|
![]() Quote:
Inace korg jeste najbolji workstation,ali kad je M3 u pitajnu,hammondi su mu jako losi,ni izbliza kao na trinity-u... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Junior Member
|
![]()
I meni je Spider napukao dole kod nozica. Klavijature su mi dosta teske, a i donji nosac sam mozda previse izvlacio, posto volim da su mi klavijature blizu jedna drugoj. Bio sam ubedjen da je zbog toga dole malo oslabilo, ali moguce je da su napravili propust i da jednostavno ne mogu da izdrze tu kilazu kao sto je deklarisano. Sad planiram da predjem na Ultimate...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |