|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Member
|
![]()
ne snimam previse pa mi ne treba puno ulaza ali zato mi izlaza ima taman, po mjeri. jos i po koji viska ali i njih iskoristim.
![]() za povremeno snimanje zivih instrumenata, uglavnom za sample-ove, su mi njeni preampovi odlicni. mackie onyx satelitte |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Member
|
![]()
Mali update :
Od pre 5 dana sam vlasnik "RME Multiface II with PCI" kartice. Utisci za sada : Opaki routing , Latency fantasticno nizak ( kol?ko voles ) Zvuk primetno bolji ( i reprodukcija i snimak ) od Lexicon Omega koji ce da promeni primenu ili vlasnika ( jos nisam odlucio ) . Sve u svemu ( za sada ! ) moje misljenje je da sam zavrsio sa zvucnom karticom ( bolje mi ne treba ) . E sada ce morati monitori da se menjaju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Pro Member
|
![]()
E drustvo ja kupio jos pre tri meseca al nikako da objavim
Evo sada zvanicno: TC Electronic KONNEKT 8 http://www.tcelectronic.com/Konnekt8 odlican zvuk veoma sam zadovoljan pozdrav svima i tnx na savetima p.s. od onomad ![]()
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 07-03-2008 at 10:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Vibrator
|
![]()
od skoro 1820m.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Member
|
![]()
Edirol fa-101
![]()
![]() |
#126 |
Pro Member
|
![]()
Od skoro Presonus Firestudio... ali me ne pitajte nista jer sticajem okolnosti ne stizem posteno da se poigram sa spravom
![]()
![]() |
#127 |
Senior Member
|
![]()
Posalji meni pa cu ja da ti javim utiske..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Pro Member
|
![]()
evo je moja
konverzija kao kod rosetta serije i za 300eu ne moze bolje, prvi apogee uredjaj kojim sam zadovoljan 100% svaka cast apogee |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pokazi svoju konfiguraciju | dr.Ru | Computer Hardware | 493 | 31-01-2014 06:43 PM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |