|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
shiva, jel ti to 'oće? da ka?e? da je (ono ?to sam ja nazvao) pomodarska muzika u stvari sredstvo kolektivne kontrole nad ljudima? Od strane koga? Na?a vlada nas poku?ava kontrolisati? Pojasni malo, nisam upućen...
|
![]() |
![]() |
#122 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#123 |
Banned
|
![]()
Reci cu samo da se divim ljudima koji su mnogo truda i novca ulozili u svoj rad ,a za uzvrat ne traze nista ili bar mnogo.Pocevsi od producenata ili umetnika iz sveta muzike (Konkretno postaje praksa sto se tice elektronske muzike da mozete da dloadujete za dz gomilu izdanja i to 256 i 360kbps ,dok CD ili plocu kupujete ili cak da kupite pesmu u mp3 formatu za ne tako velike pare.Bacicu neki link posle za dnb)pa do programera(mozda jos uvek nije to bash sve tako dobro ko za pare ali bice) itd .E moje misljenje je da ce bash takvi ljudi jednog dana unistiti pojave poput piraterije i turbo folka .
http://www.digibeatmusic.com/ http://www.exegene.com/ http://www.tilt-recordings.com/t-free/mp3tunes.htm http://www.firewallrecords.com/ Last edited by cAAc; 22-11-2006 at 08:13 AM. |
![]() |
![]() |
#124 | |
Psiho
|
![]() Quote:
PDF je besplatan i mozhe ga se nachi na netu. Do your homework... Knjiga je kratka, uznemirujucha i toplo je preporucham svakome. Nisam bash siguran da mogu prezentirati sadrzhaj jer mnogi djelovi su i meni relativno novi i nemam chvrsto mishljenje o tome. No svakako ih treba uzeti u obzir kao moguchnost.
![]() |
#125 |
Pro Member
|
![]()
Potrazi na net-u negde mirka kontica covek bi se odusevio sa tobom a i ti sa njim
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
ma čovječe, ne zanima me knjiga...zanima me da li ti u to vjeruje???? I ako vjeruje?, objasni, da li misli? da nam vlade serviraju ?to da slu?amo??...recimo, zami?ljam velju ilića kako zove marka nastića, i kao, za ovu godinu molim te minimal....a dogodine ćemo malo opet hard, i tako....ili se na masonskoj lo?i dogovaraju za cijeli svijet...zato je meni čudno, svaka dva-tri dana ona baka ispod mene mi po?alje neku plej listu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Banned
|
![]()
Pa mozda i ima nesto u tome .Kad pogledamo da su mediji desetkovani i svi pod kontrolom vlasti ,a jos kad pogledamo ili poslusamo to sta nam nude ..strashno.Sad se desava da u jednom milionskom gradu poput Beograda nemate pravo na izbor nego slusate jedno te isto i gledate jedno te isto i naravno ko u dobra stara vremena opet su nam televizori puni vracara i gatara s tim sto su sad ipak namazaniji jer ce te pola emisije odgledati pokusavajuci da provalite da li je to on ili ona
![]() Pomenuo bi naprimer kulturno umetnicki program koji nije bio nista posebno ali je barem postojao ,nema vise emisija poput opstanka vec krokodil vs. nosorog ,emisije o proslosti uvek pljuju ili dizu nekog u nebesa i jednostavno sve je toliko dosadno postalo da se gledanost bar je takvo moje misljenje prepolivila . Last edited by lesha; 22-11-2006 at 01:21 PM. |
![]() |
![]() |
#128 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#129 |
Member
|
![]()
Pametnom coveku je i zujanje komarca muzika
a budali nije dovoljan ni ceo orkestar... |
![]() |
![]() |
#130 | |
Member
|
![]() Quote:
hteo si reći svesnom, osve?ćenom, duhovno razvijenom? jer pamet i inteligencija nemaju veze sa osećanjem vibracija, zar ne? |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |