|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Member
|
![]()
Elektronska muzika je upravo i ochishcena od individualnih ekspresija sviracha da bi se u prvi plan neometano probila ideja. Sve je u ideji.
Ni ja ne volim "tehno", ali to nije ovde ni stvar ukusa vec razumevanja. Muzika kao medium jednostavno evoluira. Ideje i ciljevi umetnosti se vremenom menjaju. Sviranje je nezamenljivo samo u situaciji gde je poenta u nesavrshenosti i lichnoj ekspresiji onoga ko svira. Tradicionalisti ne shvataju da ono sto oni smatraju muzikom, i kakvu su je spoznali nije muzika. Diskusija nema smisla jer nema ni zajednichkog jezika! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |||
Banned
|
![]() Quote:
Pre bih rekao da regresira. Quote:
Quote:
Meni je to najvise nalik na pricu o Carevom odelu. Verovatno da sam tradicionalista, ili nemam ukusa ili dovoljno intelektualne dubine za to. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
|
![]()
Ja ne znam sta je nesavrsenost. Ima sviraca koji imaju dobar izraz, ali to je majstorstvo, a ne "nesavrsenost".
Da bi se odsviralo "izmedju" nota, a da zvuci odlicno, treba iskustvo i dar. Kad majstor odsvira, to zvuci. To je poenta sve price. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Member
|
![]()
Pod nesavrshenostima sam mislio na odstupanja od matematichki savrsheno prorachunatog, ono shtao zasad razlikuje ljude od mashina.
To za svirache je jasno, da ne davimo vishe prichu, ali to majstorstvo dominira muzikom chiji je deo, a to u nekim pravcima jednostavno nije pozeljno jer odvlachi od ideje. Takodje, to majstorstvo se chesto moze naci i u elektronskoj muzici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Banned
|
![]() Quote:
Tehno je uglavnom potpuno prazan, bez ideja. To mu je glavni nedostatak... Mozda je ideja nedostak ideje? ![]() Last edited by google; 31-05-2010 at 07:54 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Banned
|
![]() Quote:
Slusaj sta ti se dopada, meni je svejedno. Radim za sebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Pro Member
|
![]() Pa s obzirom na znanje i iskustvo bilo bi lijepo da svoja djela podjelis s ostatkom ekipe na forumu... Siguran sam da bi neiskusniji pojedinci mnogo naucili iz glazbe koju stvaras...ja sam npr. na ovom forumu prvenstveno da naucim nesto novo od ljudi koji znaju "znanje" |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kome treba bubnjar? | mandrak | Pricaonica | 1 | 13-05-2009 10:03 AM |
Jel to uopste moguce? | Rhino | Computer Hardware | 6 | 08-03-2008 09:08 PM |
Trebaju mi semplovi...... | OFF | Audio Software | 1 | 02-10-2005 11:28 PM |
gitaristi.... | P4tULjAk^GTR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-04-2005 11:47 PM |