|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
MAO
|
![]()
@semafor priča... pa ne znam.. verujem da odličan procenat ljudi počinje da se bavi muzikom prvenstveno da bi podelio svoju neku emociju sa ostatkom planete pa ko god to shvatio.. ovakve muzičare privatno najviše poštujem, u svim njihovim varijacijama i žanrovima.. takođe je istina da odličniji procenat ljudi skonta da ima neki talenat i na papir baci neke cifre i skonta da bi to možda moglo da mu se isplati.. tako dobijamo 90% moderne pop i zabavne muzike. Tu je prava veština naći ono što bi se dopalo masovnoj populaciji koja muziku ne doživljava preterano duboko i emotivno.. veoma cenim ljude koji uspeju da nađu tu žicu, ali ne privatno, već profesionalno.. jednostavno, ne sudim im. Ovo napisah zato što je pala teza da je SVIMA bitan semafor.. u svom skromnom iskustvu imao sam sreće da radim jaaako mnogo sa ovom prvom populacijom, iako se i sam redovno trudim da postignem i drugu stranu, ne bi li sve ovo moglo da mi bude jedino zanimanje u životu.
@lacky, ako te stvarno zanimaju veoma sadržajni i iskreni projekti, koji sadrže podosta ozbiljnog rada i razmišljanja, javi, uputiću te na neke projekte koje sam čuo ili imao sreće da radim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ma nemam ja nista protiv produkcije... mislim, vec rekoh... ne smatram je vrhunskom, ne cujem te Londone i chuda\*uda... jednostavno, zvuchi normalno... ali, ne mogu da previse obracam paznju na produkciju u onim pesmama, posto slusanje ONOGA duze od 2 minuta dozivljavam kao ispiranje mozga i atak na zdrav razum ![]() "..to su opasne ideje..to ..to su opasne frekvencije....." (Crni Bombarder) ![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#114 |
Moderator
|
![]()
Mislim, ajde, rekao sam da necu, ali ne mogu da izdrzim...
Pesme su blago debilne, a produkcija je losija nego da se to radilo ovde. Ko ne veruje neka poslusa poslednjeg Bajagu sto je radjeno u GoGo studiju i gde je radio jedan od dvojice glavnih na ovom projektu i onda neka pusti novog Colica, pa da vidi koja je razlika. Nebo i zemlja! Cak ni to nije bitno. Mene samo nerviraju nacini na koji nesto mora da se opravda. Ovo je jos jedan od najkomercijalnijih albuma na ovim prostorima i neko rece, pa bi u pravu, da bi se prodao tacno da je sniman bilo gde i da zvuci bilo kako. Album zvuci samo korektno, ali obzirom na to ko je i gde je radio, morao je da bude mnogo , mnogo bolji. O tome svedoce prethodni radovi doticnih ljudi. Ovo ce da bude jedan dobar komercijalni potez i nista vise od toga, jer na samom startu, izgleda, to i jeste bio cilj. Verovatno, cak i cela ova diskusija nema nikakvog smisla, jer se njome nista ne postize. To sto bi meni ili nekome od vas bilo drago da smo dobili "svetski album" je samo stvar nasih licnih ocekivanja, a zapravo, nikome to nikada i nije bio cilj u ovom slucaju.
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 13-05-2007 at 12:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
...... a drugi je radio Gibonny ja .... koji takodje zvuci 10 x bolje ( a narocito vokal koji zvuci 10 x bolje na Gibonny ju .... a slozicemo se da Zdravko vazi za boljeg pevaca .... ili gresim ? ) ..... potpuno se slazem sa gore navedenim .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jer ja sam samo jedna prosta dusa, koja muziku shvata kao nasusnu pucku potrebu. U svakom slucaju hvala na pozivu i javi cu se ako ikada proradi osecaj arta u mom survival stanju svesti . Last edited by LACKY; 19-12-2006 at 12:37 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Pro Member
|
![]()
Nije problem traziti nekome dlaku u jajetu, sem kada ti je sopstvena dlaka veca od jaja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
MAO
|
![]()
nisam želeo da zvučim cinično, samo mi se učinilo (po tvojoj poruci) da si izgubio veru u takve projekte kod nas ili dugo nisi imao prilike da naletiš na takvo što.. ja sam u zadnje vreme čuo nekoliko veoma solidnih pa se eto, malo kurčim, u najboljoj nameri...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Pro Member
|
![]()
Mozda nisi zeleo da budes cinican, ali nazalost tako si zvucao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Press Rec. / Uuu La La La Album | PR Music | Promocija radova | 0 | 22-06-2009 12:44 PM |
Fenomenalan album!!! | Eeva_r&b | Razno | 11 | 07-03-2009 12:32 PM |
The best album covers !! | sRce | Pricaonica | 21 | 10-04-2008 12:14 AM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |
Treci album | Mogli | Vlado Georgiev | 1 | 25-02-2005 12:09 PM |