Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2006, 10:54 PM   #111
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

[quote=p.e.r.u.n.]
Quote:
Originally Posted by DaBear

nema nista od diskusije dok se ljuti Perun ne umesa!!!
Pa jel lepo trazio covek da mu se kaze tacno sta ne valja...!! Nije umeo da cita izmedju redova, pa mora banalno da se napise!! pesma je daleko od hita, ali moze da se popravi i da zvuci 100 puta bolje! A deal i sa tako popravljenom, tesko....moze neki download deal, ili da sam stampa plocu i to je to! Ko sto rekoh...nije lako, nece vise niko da ulaze u prosecne projekte.
Najbitnije je, posle svega, kako zvuci gotova pesma. Kakv ima feel... a dali su 16BIT konvertori i 192K, ili analog ili didgital....nikoga nije briga vise!!! Trebas da pretvoris ideju ili zahtev nekog A&R majmuna ili kreativnog direktora u ono sto oni traze i cuju u njihovoj nadrogiranoj glavi - a kako si i sa cime to uradio, j**e im se !!

Sve se vrti oko vibe-a!! ako ga potrefis - na konju si!

A sto se tice tiraza...ja nikad nisam rekao da sam autor. Izdao sam 6 singlova pod raznim imenima, uglavnom dance,..konkurencija je velika..ima ljudi koji rade mnogo dobre pesme i ne mogu da se merima sa njima. Ali, mogu svaku pesmu koju mi donesu, da poboljsam bar za 20-30%, i valjda me zato zovu??

A sto se tice svracanja, svracaju ljudi - moja vrata su tacno preko puta od SSL sobe! pa zaviri tu i tamo po neko..nekad cuju kako udara iz moje sobe, pa udju i pitaju - ko je to, sta je to...? ha,ha,ah...
fenomenalno...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2006, 11:01 PM   #112
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

DaBear, vidim da stalno prati? temu, a jo? mi nisi odgovorio...molim te navedi (ili okači) bar 3 (tri) pjesme koje si odsvirao a da si zadovoljan njima...samo me zanima kako svira?, ni?ta vi?e
bassystem is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2006, 11:02 PM   #113
perun
Pro Member

perun's Avatar

[quote=DaBear]
Quote:
Originally Posted by p.e.r.u.n.

nema nista od diskusije dok se ljuti Perun ne umesa!!!
Pa jel lepo trazio covek da mu se kaze tacno sta ne valja...!! Nije umeo da cita izmedju redova, pa mora banalno da se napise!! pesma je daleko od hita, ali moze da se popravi i da zvuci 100 puta bolje! A deal i sa tako popravljenom, tesko....moze neki download deal, ili da sam stampa plocu i to je to! Ko sto rekoh...nije lako, nece vise niko da ulaze u prosecne projekte.
Najbitnije je, posle svega, kako zvuci gotova pesma. Kakv ima feel... a dali su 16BIT konvertori i 192K, ili analog ili didgital....nikoga nije briga vise!!! Trebas da pretvoris ideju ili zahtev nekog A&R majmuna ili kreativnog direktora u ono sto oni traze i cuju u njihovoj nadrogiranoj glavi - a kako si i sa cime to uradio, j**e im se !!

Sve se vrti oko vibe-a!! ako ga potrefis - na konju si!

A sto se tice tiraza...ja nikad nisam rekao da sam autor. Izdao sam 6 singlova pod raznim imenima, uglavnom dance,..konkurencija je velika..ima ljudi koji rade mnogo dobre pesme i ne mogu da se merima sa njima. Ali, mogu svaku pesmu koju mi donesu, da poboljsam bar za 20-30%, i valjda me zato zovu??

A sto se tice svracanja, svracaju ljudi - moja vrata su tacno preko puta od SSL sobe! pa zaviri tu i tamo po neko..nekad cuju kako udara iz moje sobe, pa udju i pitaju - ko je to, sta je to...? ha,ha,ah...
fenomenalno...

Eto, vidish... Chim se ljuti Perun umesha ti spustish loptu??? Zashto??? Nastavi da se lozish... Ustvari i jesi, na samom kraju! Nepopravljiv si, je**sh mi mater!!!

Nego, pod tim "raznim imenima" si prodao 9 miliona??? Pa, daj, posavetuj momke kako da prodaju bar 10000!!! I to je nesto danas... Uffffffff...
perun is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2006, 11:05 PM   #114
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

[quote=p.e.r.u.n.][quote=DaBear]

Jos nesto, ..zaboravih,
kakva POMPA??? pa ko sam ja?? bog otac? smesno...ha,ha..
upoznao sam tonu poznatih producenata i snimatelja i svi su normalni ljudi, neki cak i nemaju pojma o tehnici i tehnickoj strani, neki se slepuju na veliko (al niko ne primecuje, sto je najveci fazon !)
Mnogo se svi bre vredjate i nadjete pogodjenim cim neko kaze nesto.....u breeeee.??
Old 01-06-2006, 11:09 PM   #115
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

[quote=p.e.r.u.n.][quote=DaBear]

ALO, NISAM JA PRODAO 9m, PRODALI LJUDI CIJE SU PESME A JA SAM RADIO NESTO (MIKSAO / PRODUCIRAO / REMIKSOVAO) NA TIM PLOCAMA!!!! ZAR JE TOLIKO TESKO DA SE TO PROCITA ??
BOZE SVASTA...
Old 01-06-2006, 11:11 PM   #116
perun
Pro Member

perun's Avatar

[quote=DaBear][quote=p.e.r.u.n.]
Quote:

Jos nesto, ..zaboravih,
kakva POMPA??? pa ko sam ja?? bog otac? smesno...ha,ha..
upoznao sam tonu poznatih producenata i snimatelja i svi su normalni ljudi, neki cak i nemaju pojma o tehnici i tehnickoj strani, neki se slepuju na veliko (al niko ne primecuje, sto je najveci fazon !)
Mnogo se svi bre vredjate i nadjete pogodjenim cim neko kaze nesto.....u breeeee.??
Ma nije, chini ti se... To te drma nostalgija! A razumem te ja, 4 i po banke i 9 miliona primeraka... U Londonu! Nije se sa tobom zezati! Ono "Bog Otac" niko nije pomenuo... chini mi se... A nisi rekao NISHTA, zato i pishem sva ova sranja!

E, imas pice od mene u BG. Moram da te upoznam!
Old 01-06-2006, 11:13 PM   #117
perun
Pro Member

perun's Avatar

[quote=DaBear][quote=p.e.r.u.n.]
Quote:

ALO, NISAM JA PRODAO 9m, PRODALI LJUDI CIJE SU PESME A JA SAM RADIO NESTO (MIKSAO / PRODUCIRAO / REMIKSOVAO) NA TIM PLOCAMA!!!! ZAR JE TOLIKO TESKO DA SE TO PROCITA ??
BOZE SVASTA...
Jebo te, al si skroman odjednom... Aaaaa, da, u pravu si! Zaboravio sam naocare u studiju!
Old 01-06-2006, 11:18 PM   #118
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

mislim da ova rasprava vise ne vodi nikuda..
otisli ste suvise daleko u offtopic.

stvarno nema potrebe da ovakvim tonom nastavljate, inace sledi zakljucavanje.

poz
lesha is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2006, 11:21 PM   #119
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

nemam sta dodati sem!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2006, 11:37 PM   #120
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha
mislim da ova rasprava vise ne vodi nikuda..
otisli ste suvise daleko u offtopic.

stvarno nema potrebe da ovakvim tonom nastavljate, inace sledi zakljucavanje.

poz
jel se to meni cini ili uvek kad se gosn' Perun ukljuci, diskusija dobije neki "prepucavacki" ton i ode u tri lepe off topic??
Ja sam zavrsio, nema me vise...

pozdrav
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules