|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Evo, bas kao sto naslov kaze....
![]() Koje su posljednje pjesme na koje ste se najezili (u pozitivnom smislu).. koje vas tjeraju na plac ili smijeh ili jednostavno u njima beskrajno uzivate? U posljednje vrijeme? Posljednjih dana... tjedana.. mjeseci.... Ne ono usputno slusanje... vec stvarno.. zanima me posljednja pjesma na koju ste osjetili da vas prolaze trnci tijelom....!? _______________________________ Ja.... ovih dana gotova stalno i neprestano slusam pjesmu "Amelia" (sa orkestrom) od Joni Mitchell.... predivno.. jezim se.... Druga... Tori Amos "Silent all these years"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
trenutno SAINT GERMAIN - des pres Cafe vol.5
a ovih dana mi je bio aktuelan CRAIG ARMSTRONG - Piano works i jo? mnogo toga da ne nabrajam ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
off topic @Anita:
Da li si slusala obradu Depecha "Enjoy the silence" u izvedbi Tori Amos? Katastrofalno dobro! Bacilo mi je u senku sve one silne remixe Depeche Mode na 3 CD-a. Sto se tice topica, morao bih stvarno da nabrajam, a vec sam ti to negde i napisao privatno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Nisam cula to!!!!
Pa zar imas TRENUTNO toliko puno stvari koje ti danas, upravo danas, SAD odgovaraju do boli?! ![]() A ja samo dvije pjesme koje mi to rade.... :oops: Ja sam recimo ovaj topic zamislila da kazemo bas pjesmu, dvije (jer je rijetko cijeli album u istom filmu.. ali zna biti!!!) koje nas trenutno totalno opisuju..... na neki svoj nacin... pa da ih cak i ovdje uploadamo (ili damo link gdje se daju skinut mp3) i na taj nacin skuzimo tko je u kojem filmu trenutno. ![]() U kojem si filmu Oggy? ![]() Njen glas me tjera da pjevam iz dubina kao sto inace ne mogu i ne znam.... imam osjecaj da letim kad je slusam.. sjecam se onog feelinga kad sam bila jaako mala i slusala bi glasno glazbu i pozeljela letjeti... onda bi izasla van s frendicama i uocila kako je svijet prazan bez glazbe.. vise nije bilo ni poleta, ni zelje, a ni snage krila za letenje.... Predivno je kad u odrasloj dobi uspijem osjetiti ponovno taj feeling.... kad bi najradije skakutala od srece bez znanog i realnog razloga.... obmanjena blazenstvom samog zivota i postojanja..... i to sve radi glazbe (i sunca.....). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
van morrison - into the mystic
![]()
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Frantz Ferdinand, Rammstein, Green Day...
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
@ Anita:
Cini mi se da sam bas tako rekao. Bas sam zavrsio jedan CD za kola koji je pun! A, zaboravih da je mp3 u pitanju ![]() ![]() ![]() Idem danas na BNH, a posle koncerta putujem... Mislim da sam ti napisao u mailu i gde, ali ako nisam mozes da pogodis ![]() Blago se pribojavam skandala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
U poslednjih par dana vrtim:
Earth,Wind & Fire-After the love has gone Grover Washington-Just the two of us |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja obbbbooozavam starog Van Morisona.. ovaj novi mi je precist i nekak.. ne znam... volim npr. Astral Weeks... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrijeme za novi procesor? | Edi Prog | Computer Hardware | 14 | 26-02-2012 08:53 AM |
Dobra ciganska glazba | roginator | Pricaonica | 3 | 28-09-2009 12:21 PM |
Kad pjesma razjebe stih | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 14 | 01-11-2007 08:18 PM |
Pjesma Zena bez imena - drum set | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:07 PM |