|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#112 |
MAO
|
![]()
Aca Lukas?
Ili je to neki sindrom da se bivsi clanovi Viktorije posle bave narodnom muzikom ![]() ![]() Nemam nista protiv, samo se interesujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Banned
|
![]()
Hvala,pa nije Aca jedini muzicar koji je svirao u Viktoriji,plus covek se nebavi studijskim poslom,on je Zvezda sta ce mu crnacki posao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav i dobrodosao nam na forum! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banned
|
![]()
Hvala,i pozdrav svim muzicarima na forumu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]()
Od skoro sam na forumu, ali mislim da je pristojno da se predstavim.
Sviram klavir (ne posebno aktivno), i solidno pevam (zarađivala sam povremeno pevajući prateće vokale). Ne volim da budem na sceni i nikad me nije zanimala muzička karijera. Po zanimanju sam dizajner zvuka (FDU), magistrirala sam i lagano pripremam doktorat (vrlo lagano na?alost). Radila sam kao studijski snimatelj preko 10 godina, ali sam to batalila pre par godina najvi?e zbog deteta - radno vreme nije ba? zgodno za posvećenu mamu. Radila sam dizajn zvuka za predstave, jedan dugometra?ni dokumentarni film Petra Lalovića, neka ozvučenja, kojekakve tezge... Trenutno me zanima dizajn zvuka za izlo?bene prostore. Mislim da je dobro ozvučiti svaku izlo?bu. Interesuje me psihologija zvuka i to je veliki zalogaj koji ću u narednih nekoliko godina poku?ati da odgrizem. Predajem po nekim ?kolama, ali sam trenutno između anga?mana pa ne bih navodila. Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Banned
|
![]()
bolje vas na?la
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Banned
|
![]()
Evo da se predstavim, kad me već prozivaju.
Zovem se Saša Gračanin, po struci sam Inženjer Elektronike i Audio Tehnike, studirao sam u Beču, u Austriji. Radio sam u nekoliko studija širom Austrije, najduže u Scorpio Records u Beču i u Savebone Music u New Yorku. Radio sam sa dosta manje ili više poznatih ličnosti, izdvojio bih: Bečku Filharmoniju, Edith Piaf, David Bowie, Bruce Willis, Carlos Alomar, T.M. Stevens, Steve Vai, Nile Rodgers, Steve Ferrone... Najbolje prodavan album mi je bio (pored par albuma T.M. Stevensa koji su izašli samo u Japanu) Mick Taylor (bivši Rolling Stones gitarista) "Shadow Man" koji je tri puta licenciran. Član sam NARAS, ASCAP, IFPI, AES, AFTRA, Harry Fox Agency i ušao sam u Who is Who of professionals 1995-te godine. Sada radim kao kompozitor za SONY/ATV Music Publishing. ![]() Evo me sa Steve Ferrone-om, možda najboljim bubnjarem na svetu. ![]() Pomenuti Carlos Alomar, gitarista David Bowie-a i predsednik New York Chapter od NARAS-a (to su oni koji daju Grammy-je) Postaviću još neke fotke kasnije u onu drugu temu koja je za fotke, mrzi me sada da ih skenujem. Last edited by sgracanin; 04-06-2007 at 01:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |