|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Pro Member
|
![]()
od svega sto sam cuo na ovom tredu, ovo iznad mene je IMO jedino 100% full stvoreno za neku seriju, ima taj mood... just my IMO
![]()
![]() |
#102 |
Member
|
![]()
Anita dobar ti dan.
?aljem jedan link pa poslu?aj. www.myspace.com/mandragora58 1. Mandragora(preslu?aj je čitavu) 2. Apatheid 3. Izvor ljubavi(mo?e biti i instrumentalna verzija) A ima i ovo ?to sam nastupio na festivalu MIK(Melodije Istre i Kvarnera), na italianskom jeziku, jedna veselica. http://www.youtube.com/watch?v=hzQsLWg5p5U Pozdrav Mario
![]() |
#103 |
Member
|
![]()
http://www.indabamusic.com/#!/people/647550633
evo, ja i kolega krenuli pravit kratke zabavne instrumentale raznih atmosfera i stilova. Za sada ovi...bit će jo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Junior Member
|
![]()
ja bih izabrao mrzovljno oko, decko stvarno radi kako treba. .cak sta vise trebali bi da ga uzmete za muzickog ekzekjutiva. .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
VIP Member
|
![]()
Hvala svima, ali vi?e nije potrebno.
Producent je tra?io da izaberem bendove isključivo iz LA ![]() Hvala svima za dobru muziku! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moj princip stvaranja glazbe | ANITA | Razno | 7 | 26-03-2004 03:33 PM |