|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jel moguce da nema nista na forumu o Beoviziji `09?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Uz izvinjenje autorima, goru pesmu u zivotu cuo nisam od pesme 'Glorija' koju izvode neka dvojica, na mix melodije Queen-a...... strashno
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
...
jel mogu i ja da ucestvujem sledece godine na ovoj kenjoviziji , znaci preslusao sam sve , ne znam dal su mi smesni zemlja gruva zbogom brus li ili ana nikolic sa full/fool ... a i lejla ima da se naceka princa ... izvinjavam se svim sujetnim producentima ukoliko sam "isprozivao" njihove maestralne radove ovo je teska sramota ali je zato pozitivan haos |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
pa dobro, ima par zanimljivih, potencijalnih... bla bla bla... Ivana Selakov mi lici na recept za pobedu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Evo ovaj Sevdahbejbi je "u kontekstu savremene elektronske muzike" (tako pise na sajtu rts-a) Samo sto bi morao prvo da "istrazis upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije" i Bingo ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
imam komsiju 'armonikasha , pegla ko malmstein i brzi je od njega po tehnici ... BING-o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Evo dokaz: http://www.youtube.com/watch?v=6wskfUdVCeM&fmt=18 pa kome se ne svidja - ljubomoran je ![]() A ova stvar za Beoviziju.... Tekst je stvarno problem. Ja iskreno verujem da pobedjuje Marko Kon, jer ako nema ni jedna ozbiljno dobra stvar, ljudi ce iz zajebavanja da glasaju za njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
jedino moja skolska ima ok fazon full fulll, vidi se da se loze na grcki dance Helena Papparazou FTW, sve ostalo je bruka sramota i muzicka uvreda
aj sad da ne pich***kularim previse, evo neki pozitivni komentari - zemlja gruva videosex wannabe... zhasu - ivana selakov - nije losa pesma - etar takodje moze da prodje da ne smeta - minja samardzic - OK - pozitivan haos aj komicno je pa moze da prodje - sevdah BABY - ODLICNA tema ali text zhasu najgori - tijana bogicevic - odlicna produkcija, ali text zhasu najstrasniji - sonja bakic - fazon 80-te nije lose, ali generalno ZHASU - OT bend - Boze me oprosti ne znaju sta rade, bas sam se iznervirao - dusan zrnic.... PLACHEMMMMM ali ozbiljno bratte gde mi zivimo, stvarno sam hteo da napisem nesto pozitivno, preslusao sam trailer jedno 7 puta, pozlilo mi odjedared ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |