|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Pro Member
|
![]()
Za upgrade sa Cubase STudio 4 na 5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Member
|
![]()
hahaha...samo kupujte origigi kao i ja prije par godina.Uzeo sam cubase vst 5 32 najskuplju verziju i bacio preko dana?njih 700 eura.Pa jo? i za reaktor 4 i rebirth i recycle.Od svega najvi?e se isplatio Recycle,Rebirth je besplatan.Reaktor je druga priča-rachmielovi ensembli i jo? njih dosta su mi redovito ru?ili reaktor u stand alone ili vst verziji.Cubase pak se mo?da i isplati origigi ako i ostali plugovi budu originali u protivnom će padati zbog lo?ih krekova!
Ovo ne pi?em bezveze jer tada je komp bio novi s jeb... puno rama i dobrim procesorom(1 gb rambus, 1,7 mhz-i to prije 5-6 godina!).Software i sve ostalo usnimavao mi je tip koji je radio muziku godinama a izvrstan programer(stari mu je u biv?oj yugi bio sudjelovao u izradi onih orlova ili tako ne?to plus hrpa softwarea...)Gledali smo i ond neke forume i tra?ili rje?enje,eh ta stara vremena.Ma ponekad mi dođe da radim kao stara generacija -uzmem juno 106,neki sempler,mali mixer,monitore i neke solidne multiefekte i sve to usnimim na adat ili ne?o i pićim!!! za demo je i to dovoljno,a ovako mi ni?ta ne valja i samo update-am software svako malo i gunđam kako i ta verzija ni?ta ne valja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
banned
|
![]()
word!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Member
|
![]() Quote:
ja počeo na atariju da peglam po cubaseu i ako hoće? evo ti oba d?abe eno ih u podrumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Moderator
|
![]()
gledam ovaj produkt video.. i svo vreme vichem hvala bogu da su se setili da se uozbilje..
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Senior Member
|
![]()
izgleda da cu morati da kupim ovaj cubase
![]() |
#108 |
Pro Member
|
![]()
.....samo sto ga nema nigde da se kupi...Ja jos cekam a narucio sam ga pre 3 nedelje iz USA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Pro Member
|
![]()
Cak se i studio varijanta isplati...
Ja koristim AI4 koji se dobija uz yamaha uredjaje i pored toga sto je limitiran, moze da odradi posao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Pro Member
|
![]()
uhh, dobro ovo izgleda..
![]() |
Tags |
asio, audio, cubase, host, midi, preview, sequencer, vst |
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nesto novo | silicon science | Promocija radova | 29 | 08-11-2010 12:26 AM |
Waves, nesto novo | LACKY | Audio Software | 2 | 20-10-2009 03:54 PM |
Logic sprema nesto novo... | quake | Audio Software | 4 | 24-01-2009 08:23 AM |
Evo nesto novo od mene | silicon science | Promocija radova | 10 | 03-06-2007 10:22 AM |
Nesto novo za TC Powercore! | MilTon | DSP forum | 2 | 20-06-2005 07:56 PM |