|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Pro Member
|
![]()
Opet ja, verovatno necu vise, bar po ovom threadu...
PONOVO SE IZVINJAVAM SVIMA koje sam eventualno povredio svojom diskusijom, mada je to mnogo vise bio LAMENT nego diskusija...Primam svaku kritiku i na svoj stav, i na svoj rad, koji verujte mi, mnogo manje cenim nego sto ga drugi cene ili postuju, smatram da sam prosecan, nista specijalno, mozda malo ukusnije sviram klavir, i umem da "raspisem" za gudace ili simfonijski orkestar, ali je to vise iskustvo nego neki preterani talenat...Dakle MOLIM vas, a narocito Peruna, da mi veruje da nista lose nisam mislio, ni prebacivao, a moram da kazem da NIKADA NIKOG NISAM OMETAO NI SPOTICAO, VEC NAPROTIV,a razni su to meni cinili, i to iz koristoljublja, ne bi li mi "oteli" posao, a uvek sam se trudio da pomognem, preporucim, objasnim, pokazem, i po cenu svoje "stete" ukoliko tako nesto postoji, i da sam spreman jos uvek na svu pomoc koju mogu da pruzim u smislu iskustva, znanja, informacija, ukoliko je nekom potrebna...svetac nisam, ali jos manje sam tast i zao!!! SVIMA zelim sve najbolje u zivotu i radu...TOLIKO.......
![]() |
#103 |
Senior Member
|
![]()
lesho fala,fala...bogu hvala da i mene jednom krene...kada budem lansiro ovaj hit ispunice mi se zivotni san...mlako pivo,jevtin cigar a bogami i lake zene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#105 |
Mason
|
![]()
Ehhh... ko ne uradi po nesto zbog cega se kasnije pokaje?
![]() ![]()
![]() |
#106 |
Member
|
![]()
Ih jos kad bi mogli da pobrisemo postove iz brakova moglo bi tu svasta nesto da se kombinuje : ))
![]() |
#107 |
Pro Member
|
![]()
@Deki, Nesbo
Kako vas, bre, nije sramota da vise off-topicarite sa tim brakovima. Mi ovde sve vreme lepo pricamo o novom SSLu, a vi......... ![]()
![]() |
#108 |
Member
|
![]()
Ups izvini. Odlican ja novi SSL!
![]() |
#109 |
Mason
|
![]()
Nije valjda da ne vidite vezu izmedju novog SSL-a i braka?
Jednostavno je... ako kupis novi SSL i zena sazna koliko si ga platio, spremi se za brakorazvodnu parnicu, ili, jos gore, da ti baci zivu sodu u ochi ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Member
|
![]()
A nije los ni za "sticanje braka" varijante, zbog svoje velicine, kao bilijarski sto i slicno : ))
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |