|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Vazne su pesme, hooks, melodije koje se pamte. koje ne izlaze iz glave... ![]() A jel ima to kod njih (uopste)? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Pro Member
|
![]()
Radije bih pričao o bubnju na albumima Električnog orgazma, Kande Kod?e i Neboj?e, Partibrejkersa, Eve Braun i sl.
![]() |
#93 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Last edited by quake2; 24-10-2011 at 06:48 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
"> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
MAO
|
![]()
piknik je zakon, poslednji orgazam divno isproducirano smeće, a ovaj topik definitivno nije Danilo Kišova prepiska sa zavidnim kritičarima nego ipak jadni internetski hejt, nekoga ko je to možda i zaslužio, al bih da to ipak ne dobija na ovom forumu. Zove se Rumski audio forum i nekada se bavio pozitivističkim razmenama znanja o hardwareu, softwareu,druženju između kolega (ja sam JAAKO mnogo ljudi odavde privatno upoznao, na obostrano zadovoljstvo). A sada služi samo da "JA" kažem, šta imam, pa da odem na neku drugu temu gde me o tome ionako niko ništa nije ni pitao. E od toga je meni, a i gomili starijih članova, muka. A verujem i deci koja neregistrovana sede i pokušavaju da nađu neku informaciju o tome kako se zapravo snima bubanj, kako kod nas, tako i u inostranstvu, ili koje su REALNE prednosti ProToolsa nad Cubaseom i obrnuto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
VIP Member
|
![]()
Kud ćeš brate starije članove od Peruzze, Brace i mene
![]() Quote:
Bubanj se snima mikrofonima kojima raspolažeš u prostoriji koju možeš da okupiraš na dva-tri dana, a svira ga bubnjar koji je upoznat sa pesmama i u idealnom slučaju ima osećaj za tempo, ritam i muzikalan je. Kako kod nas, tako i u inostranstvu ![]() "Ako bubnjar ima dar, to je sasvim lična stvar. Ljudi kada traže bis, to se odnosi na VIS" ::::::::::::::::: REALNE prednosti Cubenda u odnosu na Pro Tools postoje ukoliko kolege (ili studiji) sa kojima sarađuješ koriste Cubendo. REALNA prednost PT-a je pak ako mahom sarađuješ sa korisnicima PT. Sve ostale prednosti i mane su naši subjektivni doživljaji tih programa. ::::::::::::::::: Sad, ta "neregistrovana deca"... Mislim da veću korist imaju od ovakvih rasprava nego od ofrlje urađenih testova mikrofona ili bilo kakvog outboarda. Da ne pominjem to što 99,9% njih nema ni opremu ni uslove u kojima bi mogli da čuju dotične razlike, a kamoli iskustva da bi mogli da prepoznaju šta je zaista "bolje" a šta "lošije". Na stranu to što "bolje i "lošije" ionako ne postoje kao jasne i trajne kategorije u muzici. Ali ta "deca" kroz ovakve rasprave bar mogu da naslute u kakav se posao upuštaju i da li uopšte imaju petlju za to. To je važnije od "dobro snimljenog dobrog bubnja sa odličnim bubnjarom u fantastičnoj prostoriji". Što reče Bajaga ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 24-10-2011 at 02:54 PM. Reason: trtmrt |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
|
![]()
Pa dobro,otprilike je sada sve receno o VG-ovom snimanju u NRG-u
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |