|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Sasvim uobičajena etička primjedba prenesena naizgled primitivnim rječnikom radi izbjegavanje patetike i inih kafansko-plitkih emocija koje najče?će prate pjesme o mu?ko-?enskim relacijama.
![]() |
![]() |
#92 | ||
moderator
|
![]() Quote:
^ovo boldovano iznad - Hm...na osnovu kog dela teksta si zakljucio da je to osoba kraj koje se budis? Koji deo teksta upucuje na to da zapravo treba postovati zene,i da je tekst kritika sovinizma? "Vole SVOJE DECKE (svoje ljubavne partnere) i daju meni picke (imaju seksualni odnos sa mnom uprkos tome sto vec poseduju partnera)" Quote:
Radije mi tekst lici na kritiku lakih zena, i to na takav nacin da je poruceno da su sve zene sa ex yu prostora droljetine koje treba iskoristiti.
![]() |
![]() |
#93 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Umiješ li ili ne? Šta ja znam : možda nema na Wikipediji?! @ Eeva : Radije mi tekst lici na kritiku lakih zena, i to na takav nacin da je poruceno da su sve zene sa ex yu prostora droljetine koje treba iskoristiti. *** A po prethodnom tumačenju, odn. tekstu, riječke - najveće. Bez veze. Totalno. Last edited by alfom; 18-12-2008 at 11:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Senior Member
|
![]()
Sve je to umjetnost. Mozda na neki neobican i mnogima neshvatljiv nacin, ali ipak je umjetnost. Kad se u "Glembajevima" glavni glumac skine gol u kazalistu i simulira sex sa partnericom nikom to od fine gospode u gledalistu ne smeta, a kamo li da ih je netko razapeo na stub srama po medijima.
Let 3 poznajem jos iz 1986 -te kad su se zvali Let 2. Svirali smo zajedno po Gitarijadama i Ri-rocku i uvijek su mi bili simpaticni i originalni. Od kultnog videa "Nafta" (Amarcord hrvatskog video spota), pa "Sedmi kontinentio", "Profesor Jakov"... A sto se Stankovica tice- znao je koga zove u studio. Cak je i glavna urednica (Hloverka) izjavila kako su i njoj simpaticni, te da Stankovic nece naj_bati. Oni su zapravo institucija. Spojili su glazbu i urnebesni show, nesto kao Kelly family prije 12 godina samo su ovi drugi pjevali i izvodili cirkuske vratolomije. Let 3 to radi vec 20 godina i zaista briljira na svojim nastupima, a onaj tko prica protiv nije shvatio poruku. Ne treba nekom suditi na racun jedne ili dvije pjesme. Oni su prije svega bend parodije i dodju kao talog kad se isfiltrira sav ovaj chemer i shund na estradi ex. YU. Koliko god oni uzivaju u tome isto tako uziva i publika. Ovo sto sam napisao nema veze s tim sto smo rodjeni u istom gradu. Cak i nisam njihov fan, ali poznajem ih vise od 20 godina i zelim im jos barem 20 u istom stilu! Forza Let 3, Forza Fiume! ..I, malo "Nafte" za kraj! http://www.youtube.com/watch?v=qiByrJjjWRU Last edited by FrankoPanko; 18-12-2008 at 11:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Moderator
|
![]()
i da, ljudi molim vas objasnite mi poruku koju nosi taj bend.. shta oni to pokushavaju da nam kazu? ja sam ochigledno glup, kada ne mogu da shvatim koliko je zapravo duboka poruka koju nose.. chim se toliko hvatate za to da mi to ne shvatamo, onda nam objasnite jbg..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ja to sve ne razumem.. i znash shta? ni ne zanima me. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni ovo zvuci malo nategnuto ... Ja iz teksta zakljucujem samo da su rijecke picke najbolje, iako su prosli sve te regije, sto bi opet svako rekao za svoju regiju, pa su na neki nacin upravo potvrdili taj lokal patriotizam kojem se oni rugaju?
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 19-12-2008 at 12:24 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Member
|
![]()
potoisujem frankopankov post...posebno spot za naftu
to je mozda i gonzov najbolji moment, kasnije su svi spotovi nalikovlai na naftu stilski (iako ih nafta konceptualno svih nadmasuje) i sve se svelo na hit or miss, jer kad bi se uzelo gonza - znalo se kako ce spot izgledat...a opet, priskrbilo je covjeku par porina... a recimo, vjerojatno bi ih vecina ljudi kojima su odbojni vise postovala da znaju kako su radili na Fedri, al opet, ocito je tesko odvojiti njihovu ozbiljnost od ove vulgarnosti koja je samo sredstvo prenosa poruke... mozda mi je njihov najantipaticniji potez bilo Necuveno...cisto jer je to vec oproban koncept, pocevsi od Johna Cagea, ali i o njemu sam promijenio misljenje kad sam vidio kako su uspjeli rasprodati tiraz Necuvenog...doduse, prava pomama je dosla naknadno kad su ljudi skuzili d bi moglo biti kul i artsy imati Necuveno u originalu a hico, necu dalje, posto se meni cini da si ti taj koji se ovdje shvaca preozbiljno...ti kad kazes glupost mislis da oni koji ti na to ukazu imaju nesta protiv tebe i samo cekaju da ti spuste i da to rade da "bi se bavili tvojim zivotom"...a pretpostavljam da ti niej palo na pamet da ti "neki" zbilja i znaju vise od tebe...takodjer, ti "neki" se javljaju samo kad su sigurni u ono sto pricaju, tako da npr. te "neke" neces vidjet u raspravama u koje se ne razumiju, dok ce nasuprot tome oni koji se ne razumiju upadati u svaku raspravu i dovoditi sami sebe do ovakvih situacija, koje ce na kraju jos i izdramatizirati i umisliti napad na svoju licnost...eto, lijepo su te "neki" pitali za savjet - dakle shvacaju da si iskusniji u tom odredjenom podrucju, ali to ne znaci da ti moraju preskociti gluposti koje napises, naprotiv... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Moderator
|
![]()
ne, ja sam uvek cenio kad me "neko" argumentovano iskritikuje.. ali ovo je samo podjebavanje, necemo da se lazemo brate.. znamo se dugo ti i ja.. ne, ne shvatam nishta preozbiljno.. necesh mi verovati..
uglavnom, ti si rekao "ti to ne shvacas" i tu si zavrshio prichu. rekao sam da shvatam, i naveo ti SLICHAN primer.. ne isti.. nego, slichan primer.. tj primere.. na shta si ti rekao shta? --- edit: seti se one prepirke na sug-u.. i sad idi i skini pesmu odakle god hocesh i reci da li sam bio upravu.. ni ja ne laprdam kad ne znam. --- kad budem instalirao msn, cu se dignem pa cemo da prichamo.. ovako gushimo temu sa nashim prepirkama kojima nikad nema kraja.. Last edited by HeatMan; 19-12-2008 at 12:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |