|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
ajde, momci i cure, da vas cujemo, ali molin bez pizdarija.
razloge za cw smo ponovili milijun puti (ponovit cemo jos toliko ako treba), a da cujemo i KONKRETNE razloge protiv. ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ajoj, a taman smo postigli mirovni sporazum...a ti ga vec krsis :roll:
ne dam se, sutim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
lipo ti pise: 'bez pizdarija i konkretno'.
![]() medaja uvik ima dvi strane, a ni cw ni iznimka, ali idemo lipo konkretno i 'konstruktivno', rekli bi politicari. ![]() mene zanima sto je to, po vama, sto nevaja u cw-a?!
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Cekam...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]()
...tu sam ....ako treba u prvom redu
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
OHOHO, DEKI!!!
Zbog tebe dolazim u iskusenje da prekrsim primirje koje smo Zvincic i ja proglasili prema vama ![]() ![]() ![]() Kako je bilo u Budvi? Ja nisam stigao da gledam, za prva dva mesta sam znao, a za ostalo ne znam. Hteo sam bas da cujem kako zvuci Aleksandrina pesma koju je radio Niksa, ali, kad ne stigoh... Nisam ti ni onaj DVD poslao sa Zrenjanina. Kriv sam, kajem se... Saljem ti, cim pre! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Konkretno!
Za -routing -kvalitet ad/da -dsp -otvorenost platforme Protiv -mora se dobro poznavati i hardware (irq problemi) i instalacija softwarea za sto neki dizajner zvuka ili rec ing ne mora da bude toliko osposobljen (ja sam imao grdnih problema sa istim najvise zbog mog neznanja, ali....) -neazurnost CW ekipe programera -cena
![]() |
#8 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() u dobre strane bi ja doda jos kvalitetne devicese, a u lose neazurnost kompletnega cw-a, a ne samo programera... cak su programeri i dobri prema ostalima. bdv: neznan kad si ti ima cw, ali ja ti tvrdin da je prije 6-7 godina sam cw bio jaci od kompletnog vst svita. istina je da je nekad bilo problema sa kompaktibilnsti cw-a sa ostalim hardwareom, ali prije kupovine cw-a trebalo se samo malo informirat i nikakih problema. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
- nema drajvere za osx
- neke stvari nemoguce saznati (ja i dalje nisam namestio xtc za minimax, zato mi luna i stoji van kompjutera, mada ce sa sledecom kupovinom biti u upotrebi)... - i opet: neazurnost CW-a, imam osecaj kao da je pitanje trenutka kada ce CW da bankrotira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
narocito ne vidin smisla lunu koristit u xtc modu, jer ona ima malo dsp snage a gubis sve ostale mogucnosti sfp-a (routhing prije svega) za koje kolicina dsp-a nije bitna.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
creamware asb | SandRob | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 12-10-2005 06:01 PM |
Behringer B-5 kondenz. mikrofon -pro et contra | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 23-08-2005 01:42 PM |