|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Vidi prvo moze li ti 7700 stati na plochu.
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
opcenito, ako uzimas bilo koje brand napajanje dovoljno ti je 350-400w osim ako stvarno nemas nakrcanu masinu (tipa dual procesor, vise od 2 gige memorije, vise od 4 diska...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]()
Boskovic:
Quote:
Ne moze na moju plocu (Abit NF7) (vec na NF8 moze) aaaaaaaAAAAAAA ![]() Hvala na upozorenju! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ali zato moze Zalman CNPS7000B-Cu... mislim da je to OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Nasao sam informaciju,doduse nepouzdanu da UAD i Powercore trose oko 7-10W svaki,sto je mnogo manje nego sto sam pretpostavljao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() to je napajanje! 450W koshta oko 90-100 ? i imash ga u imtelu ... ali morash da chekash da stigne jer nestane brzo ... shto ako si napolju ne morash zato sam pitao jesi li napolju ... poshto je to 360 wati chieftec sa dual fanom buchno (imao sam ga), zamenio sam ga ovim napajanjem i ovo se definitivno ne chuje ... nadji review na netu sve ce ti biti jasno ... shto je napjanje jache to se ono manje greje pa samim time ako ima aktivni PFC (power factor correction ili neshto slichno) manje se i ventilator okrece a tako i manju buku pravi ... naravno sasvim ti je dovoljno i chieftec 360W napajanje shto se snage tiche ali ti koliko vidim zahtevash i tishinu ...
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ja sam po svom tek kupljenom kompu prosuo pivo jedan dan ... komp se ugasio pre nego shto sam ja shvatio da je pivo prosuto ... naravno srce mi je stalo
![]() sve sam osushio i upalio i radilo je ... jer dobro napajanje ima nekoliko nivoa zashtite od svakakvih strujnih izopachenja ... izvinte za offtopic ali toliko sam zahvalan svome napajanju shto mi je ushtedelo 1k evra da moram s'vremena na vreme da pomenem ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
i vidi da li ovaj cooler moze na tvoju plochu: http://www.thermaltake.com/coolers/4...ilentTower.htm
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#10 | |
Mason
|
![]()
[quote="dr.Ru"]
Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
powercore pitanje | liman021 | DSP forum | 7 | 11-09-2006 06:28 PM |
Za one koji imaju problema sa SATA driveovima i Sil3112;3114 | zvincic | Computer Hardware | 2 | 19-05-2005 10:59 AM |