|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Mislim... tip je krvav.
![]() I tako, pitam ja njega da mi pomogne oko kri?aljke: - "Pratilac planeta, sedam slova, drugo slovo A" (Nisam mogao da se sjetim da je odgovor: "satelit"). On mozga, mozga, mozga... i onda odvali: - "Gagarin!" hehehehehe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E, moj Shady, nije to nista. Doveo mi jedan aranzer nekog svog ortaka, narodnjaka-da snime kod mene album.Sad,taj baja za klavijaturom, ja za SX-om, odradimo 8 pesama za 10tak dana. Ja zovem pevaca i kazem mu da planira dolazak u grad, da moze sutra da peva, a on ce - Ne mogu sutra, moram da vadim krompir
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Cuo sam da u Novom Sadu ima jedan bubnjar koji nosi na svirku bas bubanj, dobos, cinele, hh, i mikrofon za pevanje. Posto nema timpane, kad dodje prelaz on ih lepo OTPEVA!
![]() tudum tudum da tum bam tum
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ps. jedna anegdota koja se prepricava u lijepom gradu Splitu. svirka manjeg tipa olitiga gaza je u pitanju. glavni protagonisti: lokalni bend koji svira nekakvu nedefiniranu muziku sa puno etno elemenata i "tonac" koji ih je ozvucio. netko iz benda pita "tonca" a sta je sa monitorima, gdje su oni? ovaj odgovara...paaaaa....imam ja kod kuce 3, 2 14 incna i jedan 15 incni...naravno, pogadjate na koje monitore je on mislio ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A ja jednom svirao u nekom klubu zatvorenog tipa u BGu, samo smaranje - grcka, spanska, ruska, i stara zabavna muzika. Prilazi nam jedna vrlo solidna riba i pita da odsviramo nesto od Harisa Dzinovica. Mi joj lepo objasnimo da ne sviramo narodnjake, a ona ce
- pa, Haris nije narodnjak
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
hehehe.....super! Aj sto Haris nije narodnjak al sto onaj bubnjar peva prelaze tum tum bam tudududum je najzesci!
![]() Ima neko snimak tog lika? ![]() Ja se setih, nedavno, dodje glumac u studio na snimanje radio reklame, manji lik al jak ko zivotinja.. I oce da udje u gluvu sobu, a vrata su cela metalna teska sa specijalnom celicnom bravom! Siroma, okrenuo je bravu na pogresnu stranu i vidi nesto neide,zapelo negde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Moj drug je odradio FOH toncu slijedecu stvar:
Skinuo kapicu sa mastera (onu na koju se spusta prst), Spustio master, Vratio kapicu na unity. Pola sata preturanja po kablovima, dok mu nisu rekli sta su uradili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Koje zlotje !!! To me podsetilo na dogadjaj >
Doneo mi frend CD player iz engleske i spojimo ga i krenemo slusati razne CD-e , iposle pola sata , ja da promenim CD tray se sam otvori. Chudno. Stavim Cd , tray se sam zatvori. Blenem u player i nista mi nije jasno . Krenem da stisnem "play" - tray se opet otvori i tako x puta , dok nisam ukapirao da frend drzi daljinski i zajebava me do besvesti. Posto smo ga tek otpakovali , zaboravio sam potpuno na daljinski a necu pominjati sta smo pre toga pushili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najave Koncerata - Nimbus Dei | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 22-10-2010 03:17 PM |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Mikrofoni i snimanja... | mandrak | Tutorijali | 15 | 08-12-2007 02:27 PM |
Najava Koncerata u okolini ! | Gulanfer | Razno | 30 | 22-06-2006 04:02 PM |