|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pitanje je za one koji su uspjeli postici rezultate sa improviziranjem gluhe prostorije u svom kucnom studiju..., kako kut sobe (znaci sa dvije strane je vec zid) ograditi u malu prostoriju koja bi bila rasklopiva i kojom bi se donekle postigao gluhi efekt? Vecina ideja koje sam nasao za to mi je preskupa, pa ako netko ima nekakav zanimljiv prijedlog za taj slucaj...?
Znam da se u takvim uvjetima ne moze postici ni priblizno vrhunskim rezultatima, ali to zasada ni ne pokusavam postici. Btw. kako smanjiti sum coolera u racunalu i da li postoje nekakvi besumni cooleri na trzistu i kakve su cijene..? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ventiliranje gluhe sobe | metalman | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 23-06-2009 06:41 PM |
Izolacija woofer-a od prostorije ispod | samsara | Monitoring | 13 | 14-03-2009 08:34 AM |
Kucni studio - Problem gluhe sobe | eternoRBC | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 06-12-2008 11:56 AM |
Velicina prostorije za studio | MACI | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 24-01-2005 11:05 AM |
Konfiguracija prostorije | File | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 31-03-2004 03:27 PM |