|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam uvek pricao da je Diviner rad sa racunarima pretvorio u umetnost u sta sam se i sam uverio
![]() Zato, kome treba "opasna" masina, pravo kod maestra ![]() Valjda sam i ja napravio dobru reklamu :P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Eh.. i meni je zao sto je Diviner tako daleko....
![]() Em sto je komad, uz to je jos i pametan, dobar, ambiciozan... .. a ovo s tihim Eonovim kompjuterom - hm, hm..... za takvo rjesenje bi doputovala k njemu.... moje rjesenje glasnoce je za sad da mi je komp u hodniku ( a hodnik je pun jeke jer je prazan....)... uskoro stizu slike mog studija... :P juhuhuhuh, :P jedva cekam, jedva cekam...... :roll: predsoblje stana nam je puno piramidalnih, pupastih i regenerat spuzvi koje cekaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Steta sto se u zemlji srbiji (medju sljivama) ne moze normalno raditi...ulozio bih u bolja osnovna sredstva, i vrhunske komponente/probrane uvijek imao kod sebe (nekako se snalazim...ali nije to to...). Druga stvar su granice, koje ova bijedna zemlja trpi zahvaljujuci politici nekoliko idiota, naivnoscu i gluposcu nekoliko stotina hiljada besposlicara (bezbroj dobrih poslova nisam uspio zavrsiti zahvaljujuci nemogucnosti ili skupoci transporta u inostranstvo). Sve je ovo i dalje jadno i bijedno (i neka niko ne pokusava da me u to razuvjeri) ! Radim vec nepunih dvije godine veoma ozbiljno ovaj posao, i do sada nisam zaradio ni petinu potrebnog novca za makar vrhunski monitoring sistem...a gdje je makar jos jedan racunar, zvucna karta, mikrofoni! Otkad znam za sebe, nisam otisao u butik da se posteno obucem (roditelji su , gle cuda, takodje siromasni). Hvala svima na podrsci! Aniti na komplimentima (da me ti na to ne opominjes, mislio bih da sam obicno kucno zakeralo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
Slobodno dodji i cuces odnosno neces cuti nista jer se i ne cuje ![]() E onda cu na sva vrata reci da smo se videli u zivo ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |