|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
pa onda ti ne treba nista vise... Taj Rode je kondenzatorski, pa vidi onda u cemu se razlikuje od C1
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
zamisli da si nas još i poslušao, pa dobio zapravo dobar zvuk a ne samo seljenje problema u drugi deo spektra.. no, neka, nama za nauk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nisam dobio nikakav problem, zvuk je super, tj. nema onog oha i nekako je dublji na lep način. Re?io sam i ?u?tanje u pozadini mikrofona, i to na sme?an način, kupio sam kvalitetan usb hub sa sopstvenim napajanjem, prikljucio mikrofon u njega i bum, ?um iz pozadine je nestao. Tako da sam dobio ?to sam hteo.
Kad je neko nov u nečemu, najbolje je dati najjednostavniji odgovor,jer trebate pretpostaviti da čovek neke stvari ne razume najbolje, kao ?to ja nisam razumeo. To bi bilo kao da ja vama obja?njavam objektivno orijentisano programiranje, a pola vas i ne zna o čemu se radi. Sve u svemu, hvala svima koji su pomogli. Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY Vocal booth & Control room?! | Eomsy | Dizajn i konstrukcija studija | 719 | 20-10-2014 09:35 PM |
Piramidalni sundjer...POMOC!!! | StevicaNish | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 19-12-2011 06:42 AM |
Od ?pajza do Vocal Booth-a... | Neuron | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 04-03-2011 11:55 AM |