|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam novi clan i zamolio bih vas za pomoc.
Jedno vreme sam snimao samo kamerom muzicke dogadjaje, narodnjacke tezge i rokerske svirke po klubovima, ali zvuk je naravno katastrofalan, nikakva obrada zvuka nije mnogo pomogla. Posto imam nameru da nastavim da se bavim snimanjem, zanima me sta bih trebao da kupim, od opreme za dobar zvuk, konkretno sta mi treba od miksete do kompa? Zvucna kartica usb, jos jedna mikseta, (nesto do 200 eur.) ili...? Nemam nameru da snimam visekanalno, pa da dodatno obradjujem svaki instrument posebno, vec ceo orkesar, bend u dva kanala i to je to. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DJ Quik Uzivo | DzoniPFC | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 1 | 25-12-2011 04:31 PM |
Uzivo iz Studija | dawid | Promocija radova | 4 | 19-07-2010 11:37 AM |
Snimanje koncerta uzivo | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 12-07-2009 08:02 AM |
Oprema za najjeftinije snimanje metal gitare? | Annihilator | Gitarska Produkcija | 39 | 03-06-2007 08:12 PM |
elektronika uzivo | clusterchord | Promocija radova | 15 | 22-05-2007 10:32 PM |