Re: Gde postaviti slu?anje u ovom stanu i da li i?ta od tretmana?
OK... ja definitivno moram da imam stručnu pomoć i na lokaciji ( i bar još poneku reviziju), hoću da uložim nešto ali naravno ne uzalud, što generalno i sprečavate savetima na forumu... a s obzirom da je ovo poluprazan stan ... i već vučem neke poteze što se tiče rasporeda i nameštaja koje možda nije trebalo...
Najbitnije mi je sad da znam u kom smeru da krenem i da odluka bude konačna što se tiče rasporeda u stanu itd...
Jasno je da je ovo stan u kom živim pa se traži kompromis... razmišljao sam i čini mi se da ću da uradim to što ste mi preporučili: da pregradim onu šupljinu i da dobijem onu "konkretnu" sobu.
Gde bi išla vrata za tu novopečenu sobu? Od toga mi zavisi šta ću i gde ću što se tiče ovog centralnog-dnevnog boravka...
Da li bi moglo da se izvede npr. da vrata budu nasuprot vratima kupatila ( kupatilo je 03) , na već postojećem delu tog zida koji treba "dovršiti" pregrađivanjem... ? Ili bi morala biti na sredini tog zida?
I da li se očekuje da dobijem neke ljudske rezultate sa tretmanom za tu prostoriju? dakle dužina bi bila 3,74, širina 2,72 (kao što rekoh circa trećinom dužine je 2,72m umanjeno za16.5 cm... ) i plafon je oko 2,59.
Ako se nekako sredi režija za slušanje, pretpostavljam da to znači i da bi mogao da se snimi neki vokal npr. u njoj ili slično?
Last edited by waster; 25-11-2012 at 05:01 PM.
|