Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-10-2012, 07:26 PM   #2
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Korg Kronos

neka fala nedime ti i tvoje muabecenje, znamo sve o kronosu. to ti nestalo inspiracije na drugim forumima pa malo ovde da krenes s pametovanjem?!! nemoj molim te.. da je nekog nest do sad interesovalo pitao bi ako i nije vec a mislim da jeste.. isterase te ljudi gde god si se pojavio il banovase haha.. ovo je ozbiljan forum.

znam da volis da se hvalis, kao i POTPIS sto ti je vec nasaran sta sve posedujes..
a i onako sve sto pravis prodajes, tako vise si za oglas sekcije ..

msm ne znam dal te ovde ljudi znaju ,, al ja gde god sam bio ti si tamo i vidim svadja sa svakim, banuju te, itd.. nemozes tako u EVROPU iz velike jabuke!! haha...

i taman posla da ti nesto kazemo u vezi kronosa pa ti to implementiras i upakujes u svoj PCG pa na net PRODAJEM!! msm ... a ono sto sam cuo na netu napravicu svima free ako ko ima da mi da kronosa na weekend haha.. ozb ne volim ljude koji prosipaju pamet a uzimaju novac.. ovde ako necemo pomoci necemo se druzit!! i kraj price..

vi ostali uarajte do zore ako zelite sa basariom!!
branoy is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules