|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Pisanje odrične rečce NE uz imenice, prideve, glagole:
www.pitajtelektora.com/?p=1087 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Potpuno, ali potuno ista stvar!
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Ja npr. uvijek imam "serbian latin" tastaturu. Jo? od prvog računara.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Nije problem u razumevanju onog ?to je napisano bez kukica i kvačica već da postepeno kvarimo svoj jezik time ?to ih ne pi?emo. Nove generacije olovku nisu podigle zbog računara i kad prestano da se slu?e slovima sopstvenog jezika na kraju će ga i zaboraviti.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Superoperater
|
Quote:
Ево, може и ово, нема квачица ![]() Nije problem zarez ili kvačica na "ć", problem je op?ta nepismenost! Kao dru?tvo smo totalno posrnuli, pa razni polupismeni i nepismeni čobani donose va?ne odluke, menjaju pravopis kako su oni navikli u svom selu i tako dalje... Najgore je ?to se takvi čobani nalaze na rukovodećim funkcijama, ?to privatnih firmi, ?to dru?tvenih i iako nisu pročitali dve knjige u svom ?ivotu, donose va?ne odluke čak i u domenu kulture (tu ih ima mo?da i najvi?e - mislim - neće da "padne avion" ako se donese lo?a odluka, jel tako To ?to se na forumu pojavljuju pravopisne gre?ke nije iznenađujuće, ali neke su stvarno... onako! Da se čovek dobro zamisli...
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|