|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Izvinjavam se ako pitanje nije za ovaj thread, ali imam frustrirajući problem sa Studio One 2:
Nakon eksperimentisanja sa prvom verzijom koja je bila Artist (nije podr?avala VST), na predlog drugara instalirao sam i v2. Instalacija je pro?la uspe?no, u?ao sam u novi projekat i u browseru sa desne strane ugledao svih 4-5 VST instrumenata koje sam već imao instalirane na kompu. Par njih sam isprobao uspe?no, međutim kad sam poku?ao da pokrenem Hypersonic (koji mi nije radio u Cubase-u), desio se problem i Sudio One 2 je crash-ovao. Nakon ovoga, vi?e nijednom nisam uspeo da uđem u "new song"! Uđem u onaj glavni ekran, ali kad kliknem na "song", izađe error da se javio problem sa aplikacijom ili nekim od plug-inova. Sve sam poku?ao, deinstaliranje, instaliranje, pomeranje foldera sa VST-ovima... sve, ali ni?ta nije urodilo plodom, ja vi?e u program ne mogu ući... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |