|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MAO
|
@daddy
jok vala, samo ove osnovne... meni je BFD2 za sad najveće razočarenje, a potom OceanWay.. sve mi je to daaleeeko od živog udarca i snap-a, i ulazim u veliki problem kad nemam dobar snimak, i nemam čime da uradim potpuni replacement. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Steven Slate! Kick za sve pare
Steta sto u vazduhu visi samo jedan komplet ali skpljaju se parice i ovo je prvo na listi! Licno volim BFD2, ima jako lep room mic. Ionako sad sve zivo eksportujem kad hocu da miksam pa se dodarno igram sa kopresorima, eq-a itd. ... Al' Slate je strasan!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
nisam koristio sslate, deluje korisno, najcesce mi superior + Stylus zavrse posao. Moram da priznam i da za tezi mix 'vintage' zvuci sa e-mu-a i proteusa mogu zanimljivo da se isproduciraju, i da zazvuce nekad bolje od xxxgb banki. Osim cinela naravno, kod kojih se sve cuje.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Treba mi pomoc u vezi sa instalacijom Steven Slate 3.0 Kontakt Ripped Version. Ako je neko vec koristio da mi se javi na priv. To je jedina koju sa nasao da visi u vazduhu.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
pozdrav dali ocean wave mixosaurus i ostala drum ekipa imaju i neki kit za elektronsku mjuzu ono sto sam cuo na youtubetu zvuci opasno ali su svi semplovi orijentisani ka rock pop jazzy...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Superoperater
|
Quote:
BTW skinuo OCEAN... Brate, ogroman je, treba ga raspakovati !
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 18-07-2011 at 04:22 AM. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Superoperater
|
OCEAN je odlican, ali se mora napraviti dovoljno izlaza u samom plaginu (ne radi fora sa f11 u cubaseu, ako predhodno nije povecan broj kanala u samom pluginu) Za sada sam probao samo snerove, odlicno ! Hvala na savetu, ne kajem se ni malo sto sam ga skinuo, skidao sam mnogo vece gluposti od 40GB
|
|
|
#8 |
|
Superoperater
|
Opet ja
Znam da sam dosadan, ali jurim neki dobar dobos ovih dana i iako ih ima u oceanu, nisu nesto narocito procesirani, dobro je to ozvuceno (ima izbora - 2 mikrofona i naravno top bottom i rooma i overa, ali ne mogu da dobijem nekakav zvuk koji sam sa lakocom uspeo u ABBEY ROAD NI expanziji. Tamo je sve nekako pod rukom, ovde je sve odvojeno, na stranu sto neko ko nije podesio NI kontakt kako valja moze i da ne cuje ROOM i OVER
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|