|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nadam se da ovo nije meni upuceno....Ja ne sviram (sada) nikakvu pesmu, nego sedim u studiju, komponujem, aranziram i snimam...
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mladi treba da osvoje to mesto a ne da im se to mesto ustupi. Ta danasnja deca... Daj, pruzi,pokloni,sve na mufte... Rad = 0. Ovi "stari" su to mesto sami stvarali,nije im ga niko dao i ustupao...
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Opusti se malo, popij pivo! Znam ja sta pricam i to je moje misljenje sa kojim ce se dosta ljudi sloziti ili nece! A nisam znao da ti znas taj "jezik hammondash-a"! I nemoj da ocenjujes i vredjas molim te, mislim da jos ne bi trebalo to sebi da dozvoljavas! To mozes sa Hrvatima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
888000000+C1,a ukoliko ti bude zafalilo malo ostrijeg zvuka 888004000 ili 888005000+C1. Za "Child in time" 808000000+perc.(ako te zanima koji perc,napisacu ti).... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() "LADAN KAO LED" zanima me original setup za hammonda u pesmi "high ball shooter",ali verzija sa Glenn Hugesom...mislim,ako znas,jer ja iz provincije ne znam,a zanima me jako,pa ako mozes pomoci? ali ozbiljno ne znam,pokusavam ga naci na hammondu,al mi ne ide.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() slusaj bre mene i sta ti ja kazem,neces se pokajati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
"P.S. Extreme je vrlo dobro napravljen alat za jednog muzicara i ne moze biti prostije rukovati njime, vrlo korisna sprava, ali opet kazem, njegova izrada i dosta jeftin zvuk u nekim slucajevima (patch-evima) su ono sto sto ga cine jednostavno Korg-om!" Dakle, sada sam i ponosni vlasnik trece Yamahe (S90), pa stoga mislim ako naidjem na neku strava ocuvanu alatku (Extreme-a) ne bi bilo lose da posedujem (vec sam je posedovao) i jednog Korg-a (koristio bih ga 90% kao sampler) naravno uz adekvatnu doplatu! Doduse, malo i ispitujem, nisam jos siguran da ga zelim... A stojim iza ovoga sto napisak u onom postu i dalje! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |