|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||||
Banned
|
![]() Quote:
Neću se uvrijediti! Ti imaš pravo da misliš da su glupi! Ja sam ukratko iznio neke površne razloge...Da sad ne bih širio ideološku priču , jer nije ni vrijeme ni mjesto za to, reći ću ti samo da upravo i mislim da bi trebali da bojkotujemo 95% proizvoda, al eto bez nekih se ne može, pa moramo da ih kupujemo! Quote:
Quote:
![]() Quote:
Kosta danas i svijet neprofesionalaca i profesionalaca ![]() Još nešto...ne bih nikog lično da uvrijedim , niti da prozovem, ali mislim da je pomalo licemjerno zastupati neke oštre anti-warez stavove, a imati u svom kompjuteru iste! Takođe je pomalo licemjerno brinuti se za (doduše, zasluženu) platu nekog zapadnog programera ili firme (koji neće propasti), a nemati razumjevanja za ono što je oko svih nas na ovim našim nesrećnim prostorima i što čini da se ljudi snalaze tako kako se snalaze. Taj koji pokaže i dokaže da nikad nije u svoj kompjuter instalirao piratsku verziju programa - može i da osuđuje i da se zalaže protiv wareza, a ovako ta priča ne pije vodu nego ispada krajnje nekorektna! Nemojmo se praviti Englezi ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() softver ne kupuješ iz miljun drugih razloga, a ne zbog toga da ne bi nekome ko ima više para od tebe dao još para. sorry, ali to su bajke za tinejdžere. koristiš piratski softver jer ti je kao i svima nama besplatan i dostupan i umatat to u neke socijalne kerefeke o otporu prema kapitalizmu i svjetskim korporacijama je isto tako smiješno i licemjerno kao ljudi koji lažu da ne koriste piratski softver, a koriste ga.
Brian Eno on Donna Summer's "I Feel Love" in 1977 Last edited by redroom; 13-04-2009 at 11:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
@Mortiz - svaka čast! Cijenim šta si napisao i kako si postupio! +5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Lagani OT:
Ima li netko informaciju gdje u Hrvatskoj nabaviti Q-base 5 na neku normalniju cijenu? U audio pro-u u Zagrebu je 750 eura, sto mi se cini zaista nenormalno obzirom da je vani cca 500$, a u Srbiji oko 550 eura. Mogu ga teoretski naruciti izvana, ali ne bi da me odvale sa porezima i PDV-om pa da na kraju platim i vise. Ako netko ima koju informaciju, bio bih zahvalan.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() P.S. a kutiju negde bacis a sadrzinu u dzepove i nema carine ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ne beri brigu Balti, zivimo na prostorima gde su podzemne vode davno uzavrele, i so je iz iste vode davno isparila...
Last edited by silicon science; 14-04-2009 at 02:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam dugo ubedjivao sebe da nista ne treba kupovati, da je UAd bacanje para, kad sve ima dzabe..... medjutim, zazalio sam sto ga nisam (kao i PoCo) kupio ranije. Slazem se da to treba kupiti, i verujem da cu tako i uraditi, samo da prezivim majstore po studiju ![]() Btw C5, UAD 2 i npr Vss3, i moze bez problema legalno da se radi bez drugih alata. (nedostajao bi mi samo waves API i poneki sonnox)
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Da koji slucajem ne postoje crackovi nikada ne bi saznali da nam fali Waves ili Sonnox bundle, nego bi lepo zasukalil rukave i pokazali sta znamo sa onim sto nam je pri ruci. Od kada sam kupio NI Komplete 5 i Cubase 5 ni jedan drugi VST instrument ili plug in ne koristim, radim sa onim sto imam...a tek kada sam ozbiljno zasukao rukave sam shvatio koliko mocne softvere imam pod svojim rukama. U tvom slucaju UAD i POCO sa C5 je plafon koji ce ti ikada trebati po pitanju softvera, videces i sam ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase Sx3 | Patalo | Audio Software | 13 | 01-06-2005 03:48 AM |
Cubase SX | Shadow | Audio Software | 12 | 03-12-2004 09:10 PM |