|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Elem. Kada bih (recimo ja) citao ovaj tread (kao recimo sa strane), i pokusao izvuci neki zkljucak iz ove polemike!
Jedino logicno sto bih mogao da zakljucim (na osnovu vasih postova) je sledece! Vladao je do jaja lik i muzicar, ciji su aranzmani i muzika kurac! Izvinjavam se ali to je sustina vase price! I nije to problem (sta mislite o tome), problem je sto se to stalno provlaci "izmedju redova". A sami redovi su prazni! |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() valjda nije problem ![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Bogami, ja ne mislim tako. Ja bih rekao da je Vlado do jaja lik i muzičar čiji su aran?mani i pesme konfekcija. I nije Prvi Maj iz Pirota nego recimo Mura iz Murske Sobote.
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Da nije Zeljko Joksimovic izdao nesto novo da osvjezimo malo ovaj razgovor? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ma i to sto kazes, samo ti LACKY nastavi da mlatis, to ti izgleda najbolje ide. |
|
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Na kraju krajeva meni nije toliko bitan Vladin uradak i ne pokušavam imati neko snažno mišljenje o njemu i izneti ga, osim što jednostavno moram poštovati nečiji rad ako postoji evidentan uspeh i ozbiljnost, i mislim da ako je njemu lepo da radi ono što radi, ako tako oseća i ako ima pozitivne reakcije od publike, logično - i treba da tera tako. Raspisao sam se više zbog reakcija i o reakcijama nego o njemu samom, realno. O celoj toj balkanskoj psihologiji uzdizanja na tron nekoga ni krivog ni dužnog pa onda gangbangingu gde ga često upravo ti isti ljudi koji su ga hvalili blate. O toj neverovatnoj lakoći i stručnosti koju svako ovde ima po svim pitanjima, od politike preko sporta, pa konačno do muzike. I da se ne uvredi neko, ne mislim direktno na ljude ovde na forumu, da se neko ne oseti prozvanim... To je jednostavno svakodnevna pojava koju smatram prilično lošom.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pesma | silicon science | Promocija radova | 25 | 10-10-2009 10:48 PM |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |
odlicna POP pesma | DaBear | Razno | 15 | 20-03-2008 06:30 PM |
Eve Pesma!!! | mischel | Promocija radova | 3 | 26-11-2005 03:50 PM |