Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-10-2008, 01:40 AM   #11
kixns
Member

kixns's Avatar

Default Re: ***low End Theory***

licno ne volim "low end"

kada sam pocinjao sa dj-ingom,
"imao sam ideju" da sve probleme reshim nekim gemini-jevim gramofonima i mixetom
ali me je cimer mudro posavetovao da to ne kupujem, jer cu na kraju ipak kupiti technics 1210, i neku ozbiljniju mixetu, a da cu na geminiju samo izgubiti kes....
i, probam ja neki low-budget gramofon, mixam malo, pa nakon par dana upoznam neke ozbiljnije ljude, odem kod njih na gajbu, a tamo 1210-ke povezane.
kad sam dodirnuo gramofone, sve mi je bilo jasno......
i tako danas sam ponosan vlasnik "blizanaca", namnozilo se tu josh dosta opreme, a tek je u planu gro stvari.....
elem, ako mislish da se ozbiljno bavish necim, i da zvucish ozbiljno, treba ti i ozbiljna oprema...
moze low end da "zavara stomak" (ili ushi) na kratko, ali se na kraju ispostavi da je to bacanje para i vremena. a i bolji je osecaj kada radish sa spravama koje ulivaju "strahoposhtovanje"
kixns is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules