|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
mersi!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
probaj korg trinity
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da se ovde uglavnom pominju "krsevi" i klavijature koje su bile lose i kada su izasle, izuzev eventualno T2, a ona yamaha W5, koliko se secam je poprilicno djubre.
Cudi me da niko ne pominje Roland, cije su "bread & Butter" farbe UBEDLJIVO NAJBOLJE, tu mislim na klavire, gudace, stringsove, "analogne" imitacije, i tako....Iako je KORG zaista dobar za neke mekse boje, tepihe, i ostale "ethereal" zvuke, konkretni zvuci, a narocito klaviri i gudaci su OCAJNI. O Yamahi W5 ne bih ni da diskutujem. Po mom misljenju bi trebalo da juris neku malo noviju spravu, i pored razlike u kostanju. Mislim da ne moze nista zaista upotrebljivo da se nadje ispo 700-800 evrica, kao minimum... Srecan lov!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja ovaj post ne kontam
![]() Covek je trazio klavijaturu za 300e, a ne za 800e. Znaci, ako nema odlicnu spravu za tezgu, nek radi nesto drugo, van muzike, pa nek zaradi za klavijaturu, umesto da kupi pristojnu spravu za 300e pa da svira, pri tom i napreduje i ne gubi vreme noseci gajbice, npr..... Ono sto je vec subjektivno, ne kontam toliko dizanje Rolanda u nebesa, konstanto Yamaha-djubre.... mislio sam da se tim podelama bave daleko manje iskusni muzicari koji su sentimentalno vezani za prvu spravu neke firme koju im je tata ili ko vec kupio... Ako danas ne moze da se odradi svirka (ne koncert, i ne tezga za 300e/coveku u startu) na nekoj od pomenutih klavijatura (Trinity, T2, n364, w5)..... onda se treba zapitati.... za te novce imaju polovni jv35 i xp10 ![]() BTW nista licno, W5 koju sam mu ja predlozio sam prodao, a i dalje smatram da je odlicna sprava ZA TE PARE
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Upravo u tome ZA TE PARE je i poenta. Naime ja veoma volim Yamahu, kao na primer Motif 7 XS, ili S90S, ali nije stvar u "firmi" kao takvoj, nego u modelu...
Opet, usudjujem se da kazem, da W5 nije nesto sto bi danasnje standarde zive svirke zadovoljilo, NI ZA KAKVE PARE, a ne zato sto je jeftino, pa onda kao "vredi" termin P.S. meni "tata" nikada nije kupio instrument, cak sam ga i u periodu odrastanja slabo i vidjao, stalno bio po inostranstvu...Za svoj prvi instrument sam zaradio korepetirajuci balet u pozoristu na Terazijama, toga se dooobro secam, a i sve ostale sprave koje sam imao ili imam, kupio sam od "svojih" a ne roditeljskih para.
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 01-07-2009 at 09:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Program za korekciju i merenje za Live svirku | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 18-05-2008 02:44 PM |
Uvoz polovne opreme - carina/porez? | Topaz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 40 | 05-03-2008 11:33 AM |
Klavijature live | darkstar | Slobodan Marković | 3 | 30-05-2007 11:30 AM |
koji program za live svirku | bellay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 27-10-2006 10:39 AM |