|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Svaku pesmu koju sam radio za njih, radio sam sa njima. One su aktivno ucestvovale u svemu i te pesme su na taj nacin postajale "njihove". Koliko znam, ovu pesmu su otpevali za 2 sata i to je sve sto je bilo njihovo ucesce u procesu izrade.
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Samo mogu da vam kažem - sram vas bilo!
![]() Vi umjesto da se ponostite - vi kukate! Zar ne vidite da mi živimo u zemljama čuda, i pečenih muda gdje svi snovi mogu da posnatu stvarnost! Nema to ni u Americi! Dovoljno je samo da imaš san i sponzora toga sna i za tebe, batice ( ili sestrice) nema prepreka (ni na nebu ni na zemlji). Ne bi me čudilo da Mimi osvoji ovaj i još deset festivala, da se kandiduje za predsjednicu ili gradonačelnicu kakve varoši i da dobije! Samo nebo je granica kad je neko mlad i ambiciozan! Naprijed Mimi - pobijedi! Čekamo još film, video igricu, album sa sličicama, sveske i olovke sa njenim imenom i likom, njenu modnu liniju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ova Mimi i njena pjesma,to nema ni na nesretnom Vikomu...
Ne znam sta je gore. Tekst mi je najgori. Ne znam ni sto pisem...
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni je nekako smor kad otvorim neku temu ovde i pročitam opet kako se ljudi ?ale na stanje muzičkog posla ovde, i kako bezvezni likovi postaju instant kvazi-zvezde. Po?to to nije slučaj samo kod nas, već i na tom istom trulom zapadu koji gledamo i često pominjemo kao reper ispravnog, a i tamo budale postaju zvezde, u čemu je onda poenta? Da li bi neko odavde voleo da se pojavi na sunčanim skalama a ne mo?e pa mu je ?ao i zato ga nervira ko sve nastupa?
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|