|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 09:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
ja sam prije 2 godine s nuenda i cubasea presao na logic..(radim flowless na 6.4.3 vec 2 godine)....nakon 10 godina rada na cubase i 2 na nuendu ..mislim da znam dovoljno da se ne vracam na STEIBERG platforme ( MOZDA na atari cubase v3.01)
![]() any way odlucio sam ici na logic 8 100%..a cijena je nenad hebiva.. i mislim da je to dobar udarac na ostale konkurente.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
meni licno je vaznije misljenje slowstara nego moritza samo i iskljucivo zbog uspijeha u poslu... a do uspijeha se dolazi nacinom razmisljanja... ja necu sam da procijenim sta je bolje je moze da bude skupo... ne razumijem moritz zasto razmisljas o kupovini logica ako mozes da zavrsis posao sa nuendom ili cubaseom
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ja bih voleo da saznam sta to u Logicu moze, a u Nuendu ne ili sta je to bolje kod Logica u odnosu na Nuendo?
Moj prvi susret sa Logicom je bio sa verzijom Platinum, a poslednji pokusaj da Logicu dam sansu je taj neki "poslednji za PC, 5.5.1 napr... I tada je to bilo "zbog drugih", ali me je uzasno odbijao sam interface koji je uzasno neintuitivan i licno meni, nekako gadnjikav. Ja svakodnevno, godinama radim i do sada nisam imao primedbi na Nuendo. Na sebe da, na ljude da, na razne stvari, ali ne i na softver. On radi tacno to sto treba (barem po mojim utiscima), ima mnogo korisnih funkcija za korigovanje sviraca- amatera, tj "sviraca (pevaca) u pokusaju" koji su najcesci. Ne rusi se, ne zakida od plate... ![]() Zaista, sta ima Logic sto nema Nuendo (molim samo da se ovo ne pretvara u svadju jer me zaista zanima konkretan odgovor)
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Razmisljam iz prostog razloga sto sam u fazi nabavke novog racunara ( Mac - lap top), buduci da N4 jos nije gotov a ne zelim da kupujem Cubase 4 jer je to bacanje para ako uporedim sa Logic 8 paketom . Logic ce raditi ono sto radi najbolje MIDI hardvare i komponovanje muzike, dok Nuendo ostaje sve ostalo da radi jer tu Logic nema mesta. Sto se ostalog tice imas PM ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paul van Dyk - Logic/Euphonix studio video | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 15-08-2009 02:29 AM |
Apple Logic Studio | dejankuki | Audio Software | 0 | 23-07-2009 09:09 PM |
Logic Studio | dund0 | Audio Software | 15 | 12-08-2008 11:19 AM |