|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Kriza na zapadu, mora da se nabaci koja "tezgica"... ? Bilo bi mi izuzetno drago kada bi precizirao svoje kritike, barem izrecene javno, kako bi mi znali sta da ispravimo. Ipak ovo nije London... Cak mi se ni onaj London u Londonu nije cinio bas kao London... ![]() Ej, nego bez zezanja, "pogresan bubanj" je neprihvatljiv termin (koliko i "pogresan zivot", "pogresna emocija"...) dok ne znamo sta je pogresno u tom bubnju. Sta je to u balansu instrumenata sto "nije bas najbolje" i sta je to sto ce Defragmenta "pribliziti" "daljini"? Ja kada dobronamerno dajem kritike, ja tacno kazem sta ne valja, da bi taj neko to mogao da koriguje. Ako postoji tako nesto u ovom slucaju, molio bih vas da mi na to ukazete, ali konkretno, bez filozofije, mudrovanja ili raznih "prigodnih" epiteta koji bi okarakterisali tudj rad ( u negativnom kontekstu), a nista drugo ne rekli...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte malo .... | Max | Promocija radova | 17 | 05-09-2007 02:53 PM |