|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
e da ....podeli par anegdota ..... ako te ne mrzi da pises Quote:
Quote:
Zasto je po tvom misljenju Pro tools bolji od npr Nuenda , Logica 55 ili neceg treceg ? Ja iz prve ruke mogu da potvrdim da izmedju Nuenda Wave laba i ensoniq Parisa ne cujem nikakvu razliku u zvuku . A do sutra cu proveriti ( posto trenutno radim jednu postprodukciju ) da li ce isti preset efekata koji radim u postu se potreti ako obrnem fazu jednom . Jedan post cu raditi u wave labu ..... drugi u Ensoniq parisu . Isti efekti isti preseti ..... Pozdrav |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Procitao sam sve postove jos jednom, da dobro skontam.
Mozete se vi mene ismijavat il zajebavat kolko god hocete, ne brine to meni, meni je bolje da mi kazes istinu neg da branis moje osecaje, bilo ko. Dalje moj jezik, mozda govorim smesno, i ne znam se dobro izjasnit, al mozda koliko vi godina imate iskustva sa muzikom ja toliko jezika i govorim, ponosan sam stime sto ja kako tako govorim vas jezik, a vi moga jezika ne bi znali ni jednu rec. OFF me je pitao pitanje a odgovor je da to radim u PRO TOOLS, gde je i najbolje, sad mozete vi skakat iz raznih razloga da nije tako, al za mene jest a i za mnogo njih. Sto se tice to o vezi WAVELAB isto i o tome na gornjem postu sam rekao, jer vise NEISKUSNIH ljudi mesaju WAVELAB, TRACKS, IZOTOPE OZONE il takvih stvari, pa uporedjivaju WAVELAB i TRACKS, Jel to uopste ima ikakvu smislu? Zato sam dao tako prost odgovor na to, jer to su 2 razlicne stvari, jer vidim vas, posebno JUGOSLOVENA, neko podigao 400$ comp na credit u CIRCUIT CITY i odma na forum da drzi PREDAVANJA o MASTER i PRODUKCIJA, to jest malo smesnokod vas. A slobodno i dalje gde god mislite da gresim, ispravite me i bicu vam zahvalan. Stojim iza toga sto kazem i sto sam rekao, ako neko hoce dokaz mogu i to. Pozdrav jos jednom. |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pozdrav |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Na ovo sam mislio , a ne na tebe ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
[QUOTE=Oggy]Mozes skociti i sa 3. sprata na glavu. Nece boleti , iako bi bilo za ocekivati da hoce. Samo nemoj PRETERATI...
![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() ![]() Pa dobro, ljudi vi sve gledate ozbiljno, čovek se toliko potrudio oko posta, ajmo bar 2+ za dobru nameru ako ni?ta drugo... ![]() A vi odma paljba... A i ima onaj dečko ?to je u BG-u pao sa zgrade i ni?ta mu nije bilo, znači, bitno je samo da se kompresujete na vi?e od -11db pre skoka, i masa puta ubrzanje vam ne mogu ni?ta ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
@ Max
Znas ti mene... ![]() @ Dule CAREEEEEE!!! ![]()
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
vidin da je ekipa nasla novu zrtvu
![]()
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Ako do nesretnog nedima do sada makar i malo, malcice nije doprlo onoga sto se zove logicko i zdravorazumsko zakljucivanje, onoga sto se zove dobra retoricka naracija, ili pak pristojna i koncizna forma pisanja misli, ako ga niko do sada nije poducio sta zapravo mastering znaci (makar o osnovama produkcije muzike), a bavi se sa tim (ili zeli da se bavi), mislis da ima smisla da ga sada poducavamo? Momci su se malo nasalili na njegov racun, i to je najbolji nacin da shvati da ono sto prica nije tacno i da treba da se lati "stolice" i da nauci bolje ("ucitelju" koji ga je tako ucio, treba da da "nogu")...Ako je neko i rekao da nema pojma, ne vidim gdje je pogrijesio (osim sto je to mozda moglo malo njeznije da mu se saopsti...ali dokle da budemo tolerantni kada protiv lupetanja ima toliko lijeka na rumskom na sve strane, postove iz kojih mogu nauciti sve sto ih interesuje...zbog cega uopste ovaj forum onda postoji, ako iz njega slicni ne uce, i kako da mi koji nesto znamo ne popizdimo kada spomenuti nista ne uci iz onoga u sta ulazemo svoje vrijeme, dobru volju, svoje novce na kraju krajeva). Treba stvari nazvati pravim imenom, jer ako se to ne ucini sve cemo zvati pogresnim... Last edited by diviner; 28-01-2006 at 06:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
U NS-u,na Limanu,pre dve godine sa 16-tog sprata i nishta !!!!Ponovo je morao na Mastering..... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Obrada vokala | lirikzg | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-06-2010 03:52 PM |
Obrada PZM mikrofona (BFD) | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 27-07-2007 12:46 AM |
obrada fx kanala | nenad | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 06-01-2007 07:30 PM |
Obrada semplova | Zid | Audio Software | 20 | 26-07-2006 10:12 AM |