|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
hm, poshto u skorije vreme planiram da kupim zvuchnu kartu interesuje me
shta biste mi vi preporuchili. ja sam muzichar i vetj neko vreme se bavim komponovanjem, i karticu bih koristio u svrhe snimanja muzike na rachunar. korisitm Cubase 5 za snimanje. radio sam to vetj sa svojom integrisanom karticom, ali treba li spominjati kakve sam rezultate dobijao. nazhalost nemam neshto preterano mnogo kesha da izdvojim u te svrhe zato se obratjam vama da mi pomognete da napravim najbolji izbor. da li mi je dovoljna SB live? moj prijatelj je pravio snimke sa ovom karticom i zvuchi sasvim ok sa obziro da je samo gitare i vokal snimio uzhivo. takodje da li semplovi dolaze uz svuchnu kartu, ili se oni posebno instaliraju. (kako to funkcionishe uopshte)? da, takodje imam problem sa bojom zvuka na gitari. nazhalost sve shto imam od opreme jeste sama gitara i gitarski procesor koje budzhim direktno na mikrofonski ulaz u kartici. zvuk je uzhasan, dok kada sviram na gitarskom pojachalu zvuchi sasvim dobro. kako podesiti potenciometre na procesoru da to bolje zvuchi. i da li bi mi pomogao procesor sa simulatorom pojachala (koji mogu da pozajmim od druga) i da li se isplati kupovati MIDI klavijature, ili tje mi "nakucan" MIDI sasvim koristiti? koliko bih zaista dobio u svemu ovome kupovinom nove zvuchne karte?
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ovde nema mesta za dva Zmaja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
2) dosta, razlika u odnosu signal-sum, dinamicki opseg i jos milion drugih stvari uzgred, dobrodosao na forum! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
HVALA!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
PT ne prepoznaje kartu ! | Inovative_kg | Audio Software | 4 | 17-05-2009 07:08 PM |
Koju eksternu zvucnu kartu? | Melinda | Computer Hardware | 2 | 02-03-2007 12:52 AM |