A da probam protiv nauke?
Evo ovako........Ja vama svima puno vjerujem i cijenim to ?to se mo?ete spustiti na razinu nas pocetnika i objasniti nam neke stvari......drago mi je ?to ovaj forum postoji........Rekli ste da je Wavelab editor, a Cubase sekvencer.......Wavelab sam usvojio u totalu.Cubase sam nabavio + tutorial pa ?u polako.......ali je puno komplexniji i za*******...........Recite mi proces snimanja, editiranja, remixiranja, zavr?avanja...(upozorenje:za sada me ne zanimaju ama ba? nikakvi semplovi, midiji, ve? ?isto snimanje audia)...Po mom mi se ?ini da ide ovako: snimi? sve u Cubase-u......slo?i? sve po kanalima i to prebaci? u Wavelab. U wavelabu radi? zvuk(Eq, VSTove, glasnocu, panorame itd. itd..).....ali gdje u Wavelabu.......Jel to mo?da audio monta?a?.......E onda se ja pitam: Za?to bi prvo snimao u Cubase-u koji je(zasada) pun k.... kompliciran, ako to mogu odmah snimiti u wavelabu, odrezati, obraditi, spojiti, montirati i zavr?iti......da li tako gubim na zvuku ili je u necemu drugome problem?......jo? jednom napominjem: semplovi i elektronicki instrumenti me (zasad) ne zanimaju.........................Bio bih jako zahvalan kada bi mi netko opisao proces snimanja.....editiranja....masteriranja.....koji program.......naj?turije i jednostavnije ?to mo?ete.....u par rijeci........................mo?da se samo bojim Cubase-a.......a mo?da mi on zapravo ni ne treba? Razuvjerite me i uvjerite..........
|