|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Vec sam postavio bio slicnu temu pre godinu dana...evo oglasa koji me je nasmejao od muke (u svakom smislu), link namerno nisam postavio mada mogu i to...
Prodavac inace prodaje Pro Tools 10 i ima dosta pozitivnih ocena, odnosno predstavljen je kao ozbiljan trgovac... "jedan od najboljih profesionalnih softvera za digitalnu produkciju. ovaj program ima i mogucnosti za / digital audio workstations /daw / system. / NAPOMENA/ ovaj program moze da radi samo ako imate obicnu zvucnu karticu t. j. sound blaster/na primer zvucnu karticu 5.1. itd. i druge obicne zvucne kartice. u vasem komjuteru zato sto koristi/ASIO4ALL/ univerzalni muzicki driver da bih ste dobili zvuk t. j. culi zvuk u ovom programu/ ako imate neki drugi ozbiljniji /sound blaster/ ovaj program vam nemoze raditi. / sve sto vam nije jasno posaljite mi poruku ili me pozovite na mob/ " Inace na poslu gde radim trenutno nesto oko podataka i racunara (prinudno skupljanje novca za opremu ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Sto je najgore ovakvi polupusmeni idioti i prodaju na kraju, takodje sam primetio da ce pre ovakavom idiotu sve da podje za rukom i da uspe u svom poslu/zivotu nego nekom coveku koji ce prvo da nauci i da zna o cemu prica.
Cini mi se da skoro ceo zivot slusam ljude kojima je fetis da se uhvate za temu o kojoj zaprvo ne znaju sta pricaju. Ti ljudi su opasni jer obrnuto proporcijonalno njihovom znanju je neverovatno ogromna kolicina samopouzdanja.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Upravo ste dotakli suštinu savremenog društvenog ponora. Nije ovo slučaj samo u ovoj oblasti kojom se ovaj forum bavi i nije to samo slučaj ovde na ovim prostorima, mada se čini znatno izraženijim, valjda zato što smo manji...Ustvari, mislim da jeste izraženiji...
Generalna formula uspeha danas je: glasno!, marketing!, još glasnije! , još demagogije i laktanja! Imao sam izvesne prilike da pročitam neke CV-je nekih ljudi koje poznajem. Jbt, ono "pas s maslom" ne bi pojeo...! Oni bi Kvinsi Džonsa slali po sendviče. A mikrofonska pecaljka je i dalje enigma za njih! A ostale oblasti... ![]() Svašta sam doživeo. Ali krajnji vrhunac je kada mi je jedan vlasnik trgovine rekao da mu ipak "treba neko ko ima manje iskustva i koga može da "oblikuje"..."...!?!?!? Dakle, ako imaš obrazovanje i iskustvo, onda si "opasnost" po novi "poredak"! Sve za šta si se pripremao u životu, je sada upravo sve ono što ne smeš da imaš. Želite uspeh?! Ostavite obraz u čekaonici molim! Živimo u vremenima iz one kineske poslovice...
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Najbolje je kad papci nabiju cenu za uređaj koji je rabljen 5 godina, 70-80% u odnosu na potupno novo. Ili su pali s Marsa ili su neverovatno bezobrazni....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Na jednom predavanju pre par meseci je jedan eminentan strucnjak iz audio produkcije pricao o tome kako postajemo planeta glupaka,relevantne cinjenice se uzimaju zdravo za gotovo sa neta,Wikipedija je glavni izvor informacija,tonemo sve dublje u neznanje,tako da je trend zaglupljivanja cele nacije neizbezan...Onda je potpuno normalno da se za neke eksperte uzimaju ljudi koji imaju vocarsko kalemarske kurseve...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
I ja sam igrom slucaja citao te neke CV-e i slatko se smejao ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sam svojim ocima gledao cv u kome covek kaze da je organizacione sposobnosti stekao igrajucu massive multiplayer online igre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Merila vrednosti su poremećena...do imbecilnosti.
Na ?alost i kradja 5-6 kg čokolade (na MILKICE mislim) je za?tićena zakonom...dodu?e kao sitna kradja ali je ipak... Ukradite visoki dru?tveni status, visoko akademsko zvanje...naučnu doktorsku titulu...dovedite ljude u zabludu...budete uhvaćeni, javno prozvani i...NI?TA. Dakle, nemojte samo da kraducnete čokoladu, mo?ete te?ko da nadrljate... sud,blama?a...vaspitne mere pa i ćorka. A ovo drugo...zvanja,sertifikati,doktorati...to nije zakonom za?tićeno... nema se pojma ko je za to nadle?an. Kad ove visoke te?ke la?i i obmane nisu sankcionisane, nemojte da vas čude ove...sitne...tu mu ove igruce dodju ko fakultet...za finansije...tri nivoa,semestar a sajtovi za ogla?avanje...bara,puno krokodila... nisu mnogo pametni...ali su jaki...i ima ih mnogo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Fuckin loudness war in person. Mass mind rape.. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neznanje ljudi koji postavljaju oglase po popularnim sajtovima za prodaju | Filip_ | Pricaonica | 29 | 26-03-2013 05:18 PM |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
LJUDI MOJI, KOJI JE OVO SHIT !! (freeport ploče ) | damir31 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 28-08-2008 12:13 PM |
za oglase | Danny Lou | Predlozi i sugestije | 0 | 14-07-2005 05:02 PM |