|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() Ukratko - 2000 zvukova sa Integre, integrisan one-shot sampler za dinamičke padove, gomila XV-5080 zvukova... po svemu moderni naslednik Juno Di/Gi/Stage serije. Deluje kao jako dobra budžet sprava (~1000€ 61 model). Trebalo bi da se nadje kod distributera već od februara. Isprobaću je pa javljam utiske. Last edited by wladymeer; 03-02-2014 at 11:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
joj, ali kad vidim klavijaturu koja nema aftertouch, dalje ne gledam.....
![]() odmah znam kakva je i konverzija, izrada......
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ne mora ništa to danas da znači, Juno Stage je imao istu konverziju kao Fantom X npr., Juno Di bolju nego X a Juno Gi kao Fantom G. Taj info sam dobio od čoveka koji je radio na dizajnu same klavijature i zna koji su delovi korišćeni.
Ovde verovatno slična priča - bolji nego Fantom G, gori nego Integra-7 - mada ima neki poljski test na tu temu: Meni ovo deluje zanimljivije nego MoX ili Krome iskreno - a to je realno nešto sa čime se ova sprava i takmiči. Last edited by wladymeer; 04-02-2014 at 01:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mox I moxf su po meni hit, jer imaju integrisanu usb karticu, I rade sa kompom perfektno.... Uz yamahin master mod, obilje mogucnosti
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Da, ako ti je studijski rad prioritet - za live svirku, FA-06 nudi bolje i zanimljivije opcije i kakav takav sempler za početak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Bas za live ti i kazem... moxf ima 512mb flash rama..... samo ubodes laptop sa Forte i voziii...... to je kombinacija mocnija ne od Crome, nego i od Kronosa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema Roland JV2080 ili Roland sc880? | Zeroo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 13-09-2011 10:43 PM |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |