Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-07-2012, 04:07 AM   #1
Dragan88
Member

Dragan88's Avatar

Default Moji prvi radovi :)

Poceo sam ozbiljnije da se zanimam za snimanje pre 6-7 meseci,sto se tice muzike bavim se duze vreme,a sto se tice snimanja ovo su moji prvi koraci...

Pre 15-tak dana mi je stigao prvi preamp i snimio sam ovo...

http://soundcloud.com/dragan-jevtic/...ekmalo-sredjen

Sto se tice ovoga ne morate nista komentarisati,to mi je PRVI snimak gde sam koristio mikrofon i preamp,znam sam da je totalno lose ali nisam vodio racuna ni o cemu,to je bilo cisto da probam premp i mikrofon pa da usnimim nesto...od zivih instrumenata je koriscena samo tenor horna zato malo izvestaceno zvuci...
Kada sredim akustiku sviracu jos saksofon,gitaru i tako svasta pomalo,potrudicu se da snimim dobro koliko je u mojoj moci pa cu staviti ovde da mi skrenete paznju na greske koje budem napravio...

Drugi snimak nastao danas,jedna narodna pesma,sve snimljeno midi klavijaturom i VST instrumentima...

http://soundcloud.com/dragan-jevtic/a-tebi-se-ne-zuri

Nista nisam puno komplikovao,najjednostavnije sam snimio sve,VST instrumenti su iz Kontakta,tu sam i efekte dodao,nisam imao zivaca da konvertujem u wav pa da onda dodajem efekte eksperimentisem itd,mozda bi bolje bilo,ali i ovako sam na pravljenje pesme potrosio ceo dan...

Neki jadan mastering sam uradio u Ozonu,ali onako vise pomerajuci slajdere nasumicno i slusajuci kako sta zvuci nego nekim znanjem.

Eto na ovom snimku bih voleo da mi skrenete panju sta nije u redu,na greske,malo je aljkavo odsvirano na nekim mestima,to znam,ali mislim na tehnicke greske ako ih ima,i da kazete zamerke i savete...nije nigde bilo klipa na master level-u u Cubaseu kada sam izvozio snimak...

Kada budem nesto novo radio za nekoliko dana stavicu,ali bice neki drugi zanr muzike
Pozdrav,hvala.
Dragan88 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules